Deletedmom4444 Deletedmom896 Tabi ki 😂daha dune kadar öeyecegim dien ben serdara diyorum 2 sene ileri alinsa oda diyor belki 2 sene icinde olceksin .Diyorum birak ölürsem öleyim.🤯
Cheddar seheriko 12.30da yatıyo kuzu. 06.30da en geç 7de kalkıyo. Normalde 08.30de fix uyanırdı. Perişanlardayım.
seheriko Cheddar ronyayla aynı bende 12.30 veya 13.00 gibi uyutuyorum. Bence şöyle birşey dene 1 saat uyuyunca kendin kaldır bakalım gece uykusunda fark yaratacak mı
Waffle Cheddar Gündüz çok uyuyor bence 1 buçuk saat yeterli belki kalktığı saat erkense 2 saat. Öğlen uykusu gerçekten baya etkiliyor. İlk zamanlar huzursuz olur ama zamanla alışır.
Cheddar Waffle yarın denicem bi bakalım. İnşallah düzelir gerçekten kafam çatlıyor artık 100kere kalkıp yatmaktan☹️
Deletedmom4444 Cheddar Haha Sahra gece uykusunda yasamaya devam ediyor.Anne Taha gitsin,anne cınar gelsin.Abi sunu alsana ,onu versene her gece boyle.🤓
Yay Cheddar asla uyumuyor gündüz uyutmamam gerekir gündüz uyutmayincada kendiliğinden koltukta masada uyumuş oluyor o yüzden gece geç yatıyor gündüz yattığı icin
Cheddar seheriko aynen yarın onu bi denicem inşallah işe yarar. Valla feleğim şaştı o kadar erken saatte kalkınca nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum. Hadi yattı gece uykusuna diyelim diş zamanı 100kere kalkıyo uykular haram oldu 🧛♀️
Cheddar Balkizlarim gündüz uyumazsa yemin ediyorum kafama huni takarım uykusu gelince resmen tazmanya canavarı gibi oluyo 😅😂 of yorgunum. Neyse düzelir inşallah. Saolasın canım
1ana1evlat Cheddar gündüz yanında yatarsam 2-2,5 saat uyur akşam 11 gibi yatar sabahta 9-9,5 ayakta olur
Cheddar Deletedmom896 kanadını koparırım senin. Bende 11buçuklarda çocuk parkında ağzım ayrılıyordu esnemekten 😬
Waffle Cheddar hemen düzelmez zaten bir hafta kadar bu şekilde demeyin düzelmezse artık başka yöntemleri denersiniz ☺️