seheriko Cheddar gündüz bazen 1 veya 1.5 saat uyuyor. Akşam 21.30 da yatıyor gece uykusuna sabahda 7-8 civarı kalkıyor
Balkizlarim Cheddar Gündüz 1 uyku bazen hiç uyku 🙈 Eğer gündüz hiç uyku olursa akşam 7 de uyur eğer 1 uyku yaparsa en geç 9 da uyur 😍 sabahta 7 ,30 en geç 8 de ayaktayız 🍡
Cheddar seheriko ya iki aydır iyice şaştı bu uykular 😐 gündüz 2.5-3saat uyumak istiyo ama gece çok sık kalkıyo sabahta 06.30da ayakta. Az uyutsam huysuzlanıyor napıcağımı şaşırdım be başkanım
Deletedmom4444 Gece de en gec 11 gibi uyur 4 5 defa sanki canı yaniyormus gibi bagiradak uyanir.Su veya sirt kasima yaparak uyur sabah en gec 7 de gun baslar.😴
lanadelmiyav seheriko şu iki yaş sendromunun hızlandırılmış versiyonu falan yok mu ya, yoksa kaçınılmaz son mu? ☹️
Cheddar Balkizlarim sabahin köründe kalkıyo ya gündüz uykusunu uzattı iyice kaldırmasam öyle yatıyo. Kalkınca da huysuzlanıyor. Gece de uyanıyo haliyle iyice sapıttık☹️
lanadelmiyav Deletedmom896 gece uyanmıyorsa iyi bir saat yav sanki ayına göre😁 bir de bilirkişi gibi konuşuyorum😂 Hayır yani daha 6 aylık beben var, ne dört çocuk anası gibi nasihat veriyorsun😛
TheLatte Cheddar 25 aylik oğlum sabah 9 gibi kalkiyo gündüz 20 dakika falan uyuyo gece 11 de yatiyo . Gec yatmasina rağmen 5 6 defa uyaniyo .
Cheddar TheLatte zaten en sinir durumda geç yatsada kalkmaları sabahları da kargalarla beraber uyanmaları😬
Waffle Cheddar Kızım şu an 28 aylık , 24 aylık iken de sabah 8 buçuk 9 da kalkar, gece 9 da uyur Gündüz 1 buçuk 2 de yatar 3 gibi kalkar. Hala bu şekilde devam ediyor 😊
Cheddar Waffle işte bizimde öyleydi ama şuan çok erken uyanıyo her gece mutlaka kalkıyo geri uyuması 2saati buluyor. Gündüzde 2-3saat uyuyo. Gündüz uykusunu mu kısaltsam diye diye düşündüm ama huysuzlanıyor kısa uyuyunca