Deletedmom84455 Kızım 8 ay 20 günlük oldu ama diş çıkmadı, aklıma takılmaya başladı doktora götürmeli miyim?
Mojababy Deletedmom84455 6.aydan itibaren bebekleri Pedodontiste(çocuk diş hekimi) götürmek gerekir kontrol amaçlı sizde her ihtimale karşı götürün bence Diş hekimiyim uzmanın görmesi içinizide rahatlatır 🌸
Deletedmom84455 Med annem gile göre çocuk hep aç, bugun babam aradı sen bu çocuğu aç koyduğun için diş yok dedi psikolojim bozuldu resmen oysa sebzesini yoğurdunu meyvesini her gün veriyorum besliyorum kafama taktım 😒
Bebegimm1 Deletedmom84455 açlıkla dişin ne ilgisi var többee ilk kez duydum yasından sonra bile diş cikaran var siz onlara bakmayın yurumesi emeklemesi kalkip oturmasi konuşması her seyini acliga mi baglicaklar bazı şeyler genetiktir ve cok normal zorla diş cikarticak halleri yok doktorların bebeginize zaman taniyin hep kucuk kalmicaklar onlarda buyucekler illa dişi olucak
bikerem Deletedmom84455 ayni anda koronaydi,dis mi yoksa virus mu yapti bilemiyorum ama 3 gun cokatesi oldu😔
Deletedmom84455 Med babamla konuşmuyorum o yüzden çocuğu süt ver diyor bana ısrarla arada 1000 km var ama gerçekten psikolojik baskı hat safhada kızım 10kg zayıf bu çocuk diyorlar
Med Deletedmom84455 biraz eski düşünüyorlar onlara kalsa yemek verirler boşver sen takma kafana,kilosu da gayet iyi masallah
Deletedmom84455 Bebegimm1 ya yanıma geldiler çocuğa herşey yedirdiler hatta annem süt içirmeye çalışmış kızımda içmemiş sen süt vermiyorsun meyve püresi yapınca içine şeker atmıyorsun vs. Daha neler neler söylediler bende acaba diye düşünmeye başladım doktorumuz sakın şeker süt vermiyorsun dedi.
Mineber22 Açlıkla ilgisi yok gen ile alakası var ailede diş erken çıkmışsa bebekte erken çıkarır yeme içme vs bunlar etken değildir demişti doktorumuz
Deletedmom84455 Mineber22 vitaminsiz kalıyormuş ben kızımı 6 ay boyunca sadece anne sütü ile besledim hala emiyor şükür. Kızım ilk doğduğunda sütüm akardı atletim ıslanırdı senin sütün yok senin sütün yetmiyor diye hiç emzirmeme izin vermedi 5 6 gün boyunca memelerimden aktı hep süt mama verdi çocuğa bende daha ilk çocuk olduğu için neyin nolduğunu bilmiyordum mama verince gazlanırdı çocuk sen emzirmeye çalıştığın için senin sütün sancılı derdi bana.
Bebegimm1 Deletedmom84455 ne şekeri ne sütu ya cocugun midesini mahvederler Allah askina yaptirmayin böyle seyleri ben sutu bile 2 yasindan sonra vermeyi dusunuyorm sutun bebege faydasi olmadigini soyluyorlar oglum 9 aylik şeker asla asla vermedim ki zaten sizin bebeginizin kilosu üst sınırda doktorunuzda söylemistir.9aylk oglum 10bck kilo 1 yasındaki bebekle aynı kiloya sahip.demem şu ki bebekleri bi salsınlar kendi ailem bile bunu yapsa dese ters konusurum eskilerin buyuttugu cocuklar çoğu hastanelerden cikmiyor hastaliktan
Mineber22 Deletedmom84455 benim sütüm olmadı çocuğum mamayla besleniyor . Dişi çıktı yani kesinlikle beslenme ile alakası yok onlar laf edecek birşeyler arıyorlar