Cascas19 Zeytinimbenim ben aldım canım şuan ondan yazıyorum 🤭 3 kamera 48mp 128gb hafızası var. Fotoğraf çekiminde prof mod falan var. Tüm tuşları kaldırıp geri olarak ekranı kaydırabiliyorsun görüntü olarak da çok güzel yani.
Anne1998 Bendede ıphone pro max 12 var 16 milyara almıştım 1 sene olmadı daha bütçeye uygun sağlam bi tel alabilirsiniz
Melekk_0720 Zeytinimbenim brnimde kirildi almaya gittik gittigimiz gibi geri donduk 380e yaptirdim ekranimi cok pahali
Mora Zeytinimbenim tak çak oyunları var ya tahtadan çekici var onu oynarken bir anda telefonu gördü ve çaktı 😂
Serapveminikleri Zeytinimbenim 😂😂bende aksine bu diğer telefonlara karşıyım nedeni de satınca değerini 3 kat kaybediyor 😂iPhone satsanda paranı alıyorsun değeri kaybolmuyor
Bal-Kaymak Zeytinimbenim oppo reno2z benim. 2 sene olacak alalı Aralık’ta. Kamerası falan çok güzel çekiyor. Hızlı oldukça. Hafıza problemi yok 128gb.
Serapveminikleri Zeytinimbenim şöyle diyim iPhone 7 şuan elimde ve hiç sorunu yok 2 Bine gidiyor ama satmıyorum eşim 3 yıl önce 1400 almıştı
Aayyssnnrr Bebegimm1 ben kullanmıyorum ben samsung a 40 kullaniyorum oppo a73 u sadece mağazada incelediğimiz kadarıyla biliyorum eşim de iyi anliyor fiyat olarak ta kamera olarakta karsilastirinca iyi geldi kullanmıyoruz yani o yüzden tam bisey diyemicem