Eylulsmom16 15 aylık kızıma gölge Oyunu yaptım çok etkilendi korktu hiç aklıma gelmedi korkacağı yatağında yatardı endişeyle kalkıyo sarılıyo el saallıo duvarlara zor ytıyor sizce kalıcı olur mu bu korku yarına unutur mu yoksa 😞çok üZüldüm nolur yardımcı olun..
Minikuzu Eylulsmom16 20 aylık geçen elektirik yoktu eşim flaş açmıştı oda telefonu alıp koridora çıktı bi çığlık attı ben olduğum yerde kaldım 2 hafta geçti telefonu ortada gördüğü gibi flaşı açmaya çalışıyor ki asla telefonda oynamayı bilmez alıp kaçıyor korktum korktum diye bağırıyor. Sabah yatağında çığlık attı annee korktum diye camı etrafı gösteriyor bende ne yapacağımı bilmiyorum o kadat okuyorum korkma gölge diyorum ama yok ağlıyor çok korkuyor
YigitAlpsMom Eylulsmom16 bi ara elektrik gittiğinde telefonun flasini açıp yapmıştım benim oğlumda ilk korktu sonra kendi yapmaya başladı unutuyor merak etmeyin
mihrosum Eylulsmom16 😂😂😂 canım itiraf ediyorum bende korkardım degısık ama hala korkuyorum zaten cok korkak biriyim. Bir daha yapma valla canım sonra ilerleyen zamanlarda hayatını etkıler
AryamH Eylulsmom16 yarin ogle saatlerinde disarda golgesini gorse oynasanz beraber belki oyun olarak kalir aklinda. Tekrar golge gostermekte mantikli olur mi bilemedim ama aklima oyunla gostermek geldi 🤷🏼♀️
Eylulsmom16 Minikuzu ya umarım bizimki de kalıcı olmaz ne güzel bi uyku düzeni vardı 1 saati geçti uyumuyor yarına unutur umarım çok üzüldüm çok 😞😞
Eylulsmom16 AryamH bi daha aç dedi yani eliyle açtım bi dhaa yaptım babası falanda geldi oyun dedik ama bilmiyorum ki 15 aylık bebek yani untma süresi ne kadar acaba çok üzüldüm çok😞
Mavi0688 Eylulsmom16 yanlis yonlendirmek istemem ama benim aklima soyle bir fikir geldi. Gun icinde golgeleri gosterip oyun uretseniz. Veya hafif aksam karanligi cokmeye basladiginda yine isik ile golge olusturup elinizle oyun yapsaniz abartili sekilde gulseniz acaba ise yarar mi? Benim oglum da bir sey den bir sesten korktugunda abartili bir sekilde once sasirmis gibi bakip sonra guluyorum. Beni gozlemleyerek korkucak bir sey olmadigini anliyor. Yani benim gulmem ona da iyi geliyor. Belki sizde de ise yarar
ArdicEge Eylulsmom16 ya okurken cok güldüm kusura bakmayın🙈 kücükken babamda bana yapmıs elektrikler gittiginde beni oyalar diye düsünmüs annemde evde yokmus ama basmısım cıglıgı kıyamet koparmısım evde 1 hafta babamın koynunda yatmısım korkudan babam anlatirken cok gülüyo uyku düzeninin icine sıcmıstım diyor annem kıyameti koparmıs eve geldiginde😂 1 hafta sürmüs benimki valla gecmis ama sonra korkmayın bence unutur bir süre sonra🙈🙏🏻 Annem gündüzleri ve hava kararmaya yakın yaparak kendide gülerek beni alıstırmıs birde öyle deneyin bence
Eylulsmom16 ArdicEge Teşekkürler umarım dediğiniz giib olur bilmiyorum hiç hatırlatmasam mı bende uyku düzenini daha yeni yemi oturtmuştum çok moralim bozuldu 😞
Eylulsmom16 ArdicEge Umarım yarına unutmuş olur doğduğundan beri karanlıkta uyurdu sağlıklı olduğunu düşündüğm için ufacıl dahi ışık açmazdım umarım açmak zorunda kalmam😞
Eylulsmom16 Minikuzu Umarım unutur şimdi uyksuna çok direniyor gündüz olmasına rağmeen bu gece nasıl uyucak bilmiyorum 🤦♀️