nurse Janss sağol canım geçen sene öyle gezmiştik pek biyerde bilmiyoruz tanıdığımızda yoktu döndük hamileydim bide seneye artık gidersem sen nerelisin 😊
Janss nurse Bende memleket çook . Eşten Çorumlu , aileden Ordulu , Ankara’da yaşıyorlar , işten Midyatta .. 😌
Janss Aysegulisaa54 Evet kafa arkası ve kaş arası göz üstünde olanları geçici gördü zaten doktor pek önem vermedi . Zaten silindi belli belirsiz kaldı . Ama kabarık olan için risk almayalım kontrolleri aksatmayalım dedi .
Aysegulisaa54 Janss ne kadarlık oldu bebeğiniz silindi oğlumun kafasının atkasında kaşının ortasında uykudan uyanınca ve aglayınca çok belli 6 aylık
Aysegulisaa54 elfhuma19 kabarık olmiyanlar için önemli değil demişti doktor ama benım oğlumdada leke gibi bar kabarık değil
elfhuma19 Aysegulisaa54 Aynen 3 ayı geçti siliniyor ağlayınca çok belli oluyor bizimkide sizin geçtimi hepsi
Janss Aysegulisaa54 11ay13 günlük şu an . Ağlayınca çok hafif belki farkedilmeyecek kadar pembeleşiyor ama oda zamanla geçer sanırım . 😌 İlk günkü gibi mi bebeğinizdeki ? rengi solmaya başladı mı ?
Gasmee Beyzanr evet aynı ilaç kullanılan akciper enzimleri konusunda bir fikrim yok ama küçülme var diye biliyorum
Aysegulisaa54 Janss ewtt eskisi kadar değil tabiki hafif soldu kafasının. Üstüne yatarsa kızarıyor ama yatmazsa gün içinde okadar değil doltora dedim önemsemedi
Lovely90 Beyzanr var ama doktorlar önemsemiyor nedense kafa arka tarafında gül lekesi dedikleri gibi deride var ama kabarık değil. 2 yaşında geçer dedş dr inş geçer kızım saçları uzarsa tararkem canı yanmasın kıyamam ona ben 💓
Aysegulisaa54 elfhuma19 kaşın ortasındaki aglayınca kızarıyor veya sinirlenince kafasının arkasındaki sırt üstü yatarsa kızarık eski kadar değil tabiki 6 ay 5 günlük daha geçmedi
Ada_kiz Beyzanr ya valla bilmiyorum iki doktora götürdüm öyle baktılar çok kafaya takılacak bişey değil dediler ne ultrason ne bi test hiç bişey yapmadılar