mevanin_cicekleri misboleyn neden oluyordur acaba bilginiz var mı küçücük çocugun psikojisi bozulması için büyük şeyler olması gerekmez mi öylesine mi yapıyordur
misboleyn mevanin_cicekleri Hayır bu psikolojinin bozulması demek değil. Mesela bazen hamileler olmadık şeyler yerler buna pika sendromu denir. Bu da onun gibi sendrom. Takıntı gibi bir şey, huy işte. Tedavisi de var.
Prensesannesi38 mevanin_cicekleri benim kızımında saçı uzun aynı 15 aylığa yakın saçını ağzına alıyor ama yemiyor ben tüm saçını topluyorum o zaman almıyor yada dikkatini başka yöne çekiyorum siz açık mı bırakıyorsunuz saçını
mevanin_cicekleri Prensesannesi38 Hayr hep bağlıyorum ama yanlizken yapiyor yeni uyandığında ya da tek kaldığında sikildiginda
Yusufurazsibel mevanin_cicekleri benim oğlumda yiyor 😒😒 evde başımı kapatiyorum resmen 2 gün önce acile gitmiştik sordum orda da Dr a vitamin eksikliğinden oluyor Muş kendi doktoruna goturcemm bende demir eksikliginden oluyor Muş canım 😒
Prensesannesi38 mevanin_cicekleri zamanla unutacaklarını düşünüyorum peki sizin saçınızıda seviyor mu benim kızım benim teyzesine anneannesine hep saçlarını sever yani ama ağzına almaz onlarınkinide kokluyor 😂
Yusufurazsibel mevanin_cicekleri Valla bize öyle dediler canım bilmiyorum ki 😐 gidicem bı kaç güne bakım nolcak
mevanin_cicekleri Minis işte ona anlam veremiyorum strese girecegi bir ortam yok tek çocuk eşimle arada tartışıyoruz ben dikkat ediyorum ama eşim dikkat etmiyor bağırıyor sadece bu geliyor aklıma
mevanin_cicekleri Prensesannesi38 yok hayır sevmez asılır bazen denk gelirse ağzına almaya çalışır izin vermem 🤭
Minis mevanin_cicekleri yalniz kaldığında ya da sıkıldığında demissiniz ben onun için yazmıştım. Terk edildigini vs düşünüyor olabilir. Yalniz kaldiginda kaygilaniyor olabilir. Kavga gürültü de mutlaka etkiliyordur. Bi doktorla görüşün midede birikme var mı diye bakarlar
F-Betul mevanin_cicekleri Tam olarak anlamadım yutuyor mu? Benim kızım benim saçlarımı ısırıyor yemeye çalışıyor ama yutmuyor bazen ağzına takılıyor sanırım çıkarıyor.
mevanin_cicekleri F-Betul hiç denk gelmedim sadece geçenler agzindq saçi kalmış aldım . Bugünde kakasinda çıktı ağzına alıyordu ama yediğini görmedim
mevanin_cicekleri Minis evet çok teşekkür ederim olabilir doktora gidicem ama gidene kadar kafama takıld
F-Betul mevanin_cicekleri Anladım bence korkulacak bir durum yoktur ama doktora sorun bakalım bile isteye mi yutuyor yoksa kaçırıyor mu fark etmeden? Nedeni ve çözümü hakkında yardımcı olacaktır.