Aysegulsvg sevimlienerji evet kesinlikle günlük olarak fit mee kullanıyorum özel günlerde catrice çünkü catrice çok kalıcı ve asla parlama yapmıyo güzel bi bazla kullanınca
sevimlienerji Dasbaby zaten kolay kolay değiştirmem bb krem kullandım hep içeriğini iyi arastiririm.flormar hiç kullanmadım zaten
Tarana sevimlienerji bendede aynı öyle. Bence primer alın meseka golden rose parlak prımer ustunden fondoten surun. Loreal true match. Ola bılır. Ben chupa chups cousıon kullanıyorum ama galiba Turkıyede yok
Sinemty sevimlienerji yves rocher likit kullanıyorum çok memnunum ama çok az makyaj yaparım tavsiyem çok iyi olmayabilir 😂 arkadaşlarım genelde loreal kullanıyor ve hepsi çok memnun
30undabiranne sevimlienerji ben note marka kullanıyorum hiç kimse fondoten olduğunu anlamıyor bile kapatıcılığıda on numara
Birbebek34 sevimlienerji maybelline fit me fondöten kullanıyorum cok doğal duruyor asla pütürlü olmuyot simdiye kadar en begendigim fondöten 💁♀️
Poyrazalismom gocebebirbayan Fit&Alive cosmetics yazın kendi siteleri zaten, ordan alabilirsiniz. Trendyolda da satıcı Fit&Alive zaten
Hygge sevimlienerji Ben de aynı bb kremini kullanıyorum şuan. Ondan önce Maybelline fit me kullanıyordum, çok memnundum ama onun da fiyatı çok arttı. Hangisi daha pahalı bilemiyorum fiyatlarını görmedim uzun zamandır 🙈
Firdevs167 sevimlienerji ben çok beyaz tenliyim ruh gibi hatta çok zor tenime göre buluyorum bazen maybelline 090 fit me ya mac nc20 kullanıyorum genelde mac ama daha iyi tabiki 😇 beyaz fondöten önerir misiniz bana da bilen varsa ya