minmin-hanim Mom9870 ben klasik lambader sevmiyorum ışıkları top top olan lambaderler daha çok hoşuma gidiyor
Mom9870 minmin-hanim Ben ona da baktım onlarda da çok şık modeller var gerçekten şahane duruyor ama bende size nazaran sade düz bir şey olsun kafasındayım. 😂
Mom9870 Kalimbanne Ne kadar güzel görünüyor bu kedi? Neden bu kadar güzel? Maşallah diyeyim de kedi fobimi bu kediyle yenerim ben. 😂 Lambader de eşyalarınla muazzam görünüyor.
lanadelmiyav Mom9870 çok şık duruyor güzelim. Ayrım hiç belli bile etmiyor, farketmedim bile. Fonları da bağlama bence böyle daha cool😎😁
Kalimbanne Mom9870 teşekkür ederim oğlum son baharda kilo alır tüy değişimi olduğu için tüyleri yumuşaktır yazın tam bir avareye dönüşüyor 😂
Mom9870 lalbg Hayır oğlak. 😂 Yengeçler de mi böyle yoksa? Ayy çok sorun ama biliyor musunuz? Bir şey alamıyorum bu yüzden almak istiyorum karar verene kadar ürün bitiyor.
lalbg Mom9870 ablam yengeç bi şey almak istediğinde TBMM’ye taşıyacak konuyu az kaldı😂 inanılmaz kararsız. Aslında oğlaklar daha net olur kararlı olur annem oğlak kafasına bi şey koyduğunda mezardan dedem gelse fikrini değiştiremez:)
Beyziikoo Mom9870 Valla kullanıyorum ama benim ki şık değil spor 🤭 Işığına bayılıyorum o kadar az ki hiç bunaltmıyor 😻
Beyziikoo Mom9870 Atarım kuzum ama şu an evde değilim o yüzden koyamadım, eski fotoğraflara bakayım bi 🥰
Serapveminikleri Mom9870 kızım ayağımda kalkamadım 😂benimde bu çok severim [url=https://www.hizliresim.com/lg6xwqh][img]https://i.hizliresim.com/lg6xwqh.jpeg[/img][/url]
Mom9870 Serapveminikleri Bende diyorum nerde bu top şeklinde alanlar 😂 Görmek iyi oldu bunu da nasıl duruyor diye bunu da merak etmiştim. Kullanıyor musun bunu akşamları?
Kalimbanne lanadelmiyav YAaa malesef çok boş kaldığım zamana denk gelmişti dizi keşke önce kitabını okusaydim
Mom9870 Kalimbanne Bakımı da zevklidir ya. Ben çok korkuyorum kediden köpekten hani böyle bir yerime değse bayılacak insan tipi vardır ya o benim için. Uzaktan uzaktan severim. 😂
Ahkukulivahkukuli lanadelmiyav ayni modem ayni marka bende var. Koctastan almıştı ablam hediye olarak aşırı güzel her odaya uyuyor inan