Meliasaa-28 momof2child 19 günlük bebeğim hiç uyumadık 1 haftadır yatsı namazıyla nöbet başlıyor sabah 8 e kadar uyumuyor 😒😒
ceyhunun_annesi momof2child 4 ayligiz ne 7 sı saat 6 dan beri ayaktayım bayılacam artık başımda ağrıyo zaten 🙄
HulyaYaman momof2child gündüz uykuları da yoksa kolik atakları yeni bitmişse ve şimdi de diş çıkarıyorsa ne mümkün 😂😂
kitapkurdubebeninanasi momof2child hiç öğlen 12 ye kadar uyuyan bi bebek görmedim de ondan şaşırdım maşallah 😬
momof2child mrbld ben karnini guzelce doyurdum Biraz oyalansin Emzirp uyutucam inSAAllah ve kendmde misil misil uyuyucam Uyumak aseriyorum
ozsez85 momof2child 2 aylık sabah 6 da atmaktayız ama doğum öncesi 5 te kalkmaya alıştığım için saat 6 normal geliyor 😅
mrbld momof2child inşallah güzel dinlenirsiniz 😊 sürekli ellerini emmek istiyor kundakladım ama uyanıp uyanıp ellerini cıkarmaya calısıyor geri uyuması için sallıyorum kısaca bana uyku yok bu sabah da 😅
milasuna momof2child 11 aylık gece en az 7 8 kere emiyor normalde 7 de uyanır bugün 5 de kalktı deliriyorum