Melek27 Zynp26- vallah canım benimde bu ara o kadar dökülüyor ki ama sac çok olunca şikayet etmiyorum hep ince telli sacım olsun isterim
Sarikuzumalp Melek27 Remingtonun her modeli harika benimki s8590 ben de alırken çok araştırmıştım hep remingtonu önerdiler. Satıcı da en iyisi bu demişti. Ama ilk kez duymuştum bu markayı o zaman tereddüt etmiştim ama gerçekten harika çıktı tek çekişte dümdüz ☺️
Yagmur1c Melek27 phılıps keratinli düzleştirici harika ötesi benimde kalın telli ve gür anında dümdüz yapıyor
Yagmur1c Blackcloud evet benimde bahsettiğim düzleştirici alıp ömürlük kullanılacak bir ürün ben ilk çıktığı sıralar 250 liraya almıştım şimdi olmuş 800 tl
Blackcloud Yagmur1c O kadar oldu mu ya? Ben satış danışmanlığı yaparken 500 küsür liraydı hadi olsun 600.🤯
BebekArass Melek27 benim saçımda çok ve kalın her düzleştirici işe yaramaz kabartır ama 8 9 yıldır bende arzum Erdem kıramer serisinden kalın bi düzleştirici var mükemmel eskimedi bile ayrıca iyonlu
Mircet Melek27 braun kretinli olan kıvırcık saçlıyım 10 senedir kullanıyorum tık demedi 500 dü sanırım en son baktığımda fiyatı😂
Miracin_annesi Melek27 Trina kuaförlerin kullandigi marka Benimde sacim cok uzun gür ve kalın telli bu marka bende en işe yarayan maşa oldu
Mlkko Melek27 remington s8590 kullanıyorum 5 senedir hala ilk günkü gibi çalışıyor ve iyi düzleştiryor. Bence remington düzleştirici saç kurutma maşa bu işlerde en iyisi hep bu markayı tercih ederm uzun zaman kullanılıyor çünkü