Betulemre Minik1anne yok hayır kimsede görmedi doktor da sordu ailede varmı bir problemi olan yok dedim gerçekten de yok ilk başlarda yapıyordu önemsemedim çocuktur diye sonra daha çok yapmaya başladı kafam çok karışık çocuk nörolojisine götürsem mi onuda bilmiyorum 😒
Fatma_ebcim Betulemre benim kızımda 2 buçuk yaşında. ağzıyla sürekli oynuyordu bende feneri açtım ağzına baktım yanağını ısırmış çiğnemiş hep yara yqpmış. takip ettim yqnwğını çiğniyo sonra ağzını yamultuyo
Betulemre Fatma_ebcim dikkat ettim ama bizde öyle birşey de yok sadece ağzını yana kaydırıyor bazen konuşurken anlamsızcaaaa 😔 korkuyorum açıkcası ne olucak diye de inşallah geçici bir süreçtir
Elff12 Merhaba baya olmuş siz yazalı kızımda şuan alt dudağını yamultarak konuşuyor bazı kelimeleri söylerken sizin geçti mi ne yaptınız
Elff12 Betulemre merhaba sizin çocugunuzun geçti mi acaba ağız yamultması şuan benim kızımda var bazı kelimeri söylerken alt dudağını sağa kaydırıyor
Taylanannesi Benim oğlum da tam 2.5 yaşında o şekilde sağ tarafını yamultarak konuşuyordu. Ben de başta anlam veremedim ama patron bebek filmi ni bi ara çok izledi orda görmüş o yüzden öyle yapıyormuş anladık 🤣
Ecem__ Taylanannesi hani boylr sebeklik yapariz ya cocuklara neyyy aaaa degisik agiz seklindenki bahseliyor
Elff12 Taylanannesi yok sadece bazı kelimeleri söylerken yapıyor umarım geçici bir şeydir çocukların dönem dönem oluyor ya bazı şeyleri