Senemmm11 Arkadaşlar merhaba önceden restoran önerisi almıştım sizlerden çok güzel mekanlar tavsiye ettiniz çok teşekkür ederim. Ama biz şimdi fikrimizi değiştirdik eşimle canlı müzikli güzel bi meyhaneye gitmeye karar verdik. Simdi yine önerilerinizi bekliyorum Avrupa yakasında Beyoğlu basta olmak üzere bildiğiniz gittiğiniz güzel yerleri önerir misiniz 🙏😊
VelardaEdiz Senemmm11 taksim bi dahadaydım ptesi günü çok güzel eğlendik canlı müzik değil ama dj var güzel eğlendiriyor birde endam var
Senemmm11 VelardaEdiz bidaha meyhanesine baktım da servis ücreti falan alıyorlarmış çok saçma. 2 kişi gidicez ne kadar öderiz ortalama
Lizbon Senemmm11 Şahika güzeldi ama canlı müzik yok sanırım eleos var oraya bakabilirsiniz 🤩 Ama sanırım bu dediklerim sadece içkili mekanlar ben var ya canlı müzik değil de bebek 45’liğe gitmek delicesine dans etmek isterdim 💃🏽
Senemmm11 Lizbon eleos biliyorum ama orayı istemedik😂 Şahikaya bakiyim bilmiyorum orayı. Esim de diyor yemeği evde yiyip bi mekana eğlenmeye gidelim diye ama bende hem yemek yiyelim hem eğlenelim istiyorum
Lizbon Senemmm11 Bence eşiniz doğru söylüyor ama zaten yemek olarakta düşünürseniz meze olarak takılacaksınız o da olur 🥳🥳 Aa 45’liğin kapatılması beni üzdü suan.. en sevdigim mekanlardan biriydi. Sahikada canlı müzik yok ama eglenebilirsiniz taksimde bir de gazeticiler biseyi vardı adını tam cıkaramıyorum golden rose’un icinden giris yapılıyordu aman seneler olmuş resmen eglenmeyeli😂
Senemmm11 Lizbon biz ilk defa çıkıp böyle eglenicez biseyler yapicaz ve ikimizde hicbiryer bilmiyoruz resmen rezillik 😂😂 Google da aslında çok yer buldum Beyoğlu fasıl, taksim Fasıl, nevizade gibi yerler bulduk. Buradan sormamın sebebi en azından giden tavsiye eden birileri çıkar diye yazdım 😊
VelardaEdiz Senemmm11 biz 5 kişiydik yemeksiz seçtik alkollü 235 alkolsüz 215 ti servis ücreti 100₺ 5 kişi olduğumuz kişi başı 20₺ düşmüştü
Lizbon Senemmm11 ya maksat icmekse eger develiye gidebilirsiniz hizmet ve kalitede gerçekten çok iyiler
Tunamiko Senemmm11 Etiler kallavi, mor meyhane, vitrin, Abbas, hepsi güzel yerlerdi ama bebek, pandemi vs derken 2 senedir hiç bir yere gitmedim son durumlarını o yüzden bilmiyorum.
Melekkanne Senemmm11 Kumkapı’yı tek geçerim ben ya :) bide meyhane kapalı ya pek tercih etmeyin bence yinede siz bilirsiniz :) bide roof mezze 360 var ona bi bakın meyhane değil ama çok güzel bir yer canım netten bakabilirsin 🌸😍