Mom2372384 anlatıyorum . Gelin hamamı sırasında regl oldum . Düğünden bir gece sonra balayına gittik . 3 . Gün temizlendim . Kocayı bekledim adam duştan çıktı ki donuyorum klimayı kapat diye çünkü yanmış . Neyse ertesi gece oldu deneyelim dedik ama benim kanamam felan olmuyor . Başladım ağlamaya ama ben bakireyim felan diye . Eşim kızıyor tabii . Sabah uyandım doktora gidelim diye tutturdum . Olay burda başlıyor . Bodrum da özel bir hastaneye gittik . Girdik odaya yaşlı bir amca . Buyrun oturum dedi oturduk sorun nedir dedi . Ben kocaya , koca bana bakıyor . Dedim böyle böyle . Dedi tamam sakin olun yılda 3-5 çift geliyor böyle . Benden utanmayın sizin yaşınızda çocuklarım var dedi . Hadi gel dedi geçtik paravanın arkasına . Yalnız ben 37,kocam 38 yaşındayız. Ve kocam 15 yıl Bodrum da çalışmış aşırı tecrübeli 😀 adam yatırdı çatala başladı incelemeye dedi ki orda duruyor halka şeklinde . Parmağımı değdirsem olacak bu iş . ( o sırada iç sesim : 37 yıl parmağını beklemedim ben ) sonra ultrasona aldı onda da sıkıntı yok . Geçtik eşimin yanına . Aldı bizi karşısına . Şimdi canlandırın gözünüzde sağ elinin baş ve işaret parmağıyla delik yaptı . Sol elinin işaret parmağını aradan geçirip , tekrar çekiyor . Eşime diyor ki oğlum önce kızımızı seveceksin , öpeceksin , sonra hafifçe değ çık değ çık ama zorlamak yok . Tam zamanı geldiğinde kaleye bayrağı dik . Sonra beni ara dedi . Güleceğim gülemiyorum. Bu arada doktor bana çatalda iken ayet sordu dedim bu şekilde mi cevap vereyim . Çıktım dışarı bastım kahkahayı . Kaleye bayrağı dikince ara doktoru diye . Ben çok kasılmışım ve meğerse bakire de olsa herkeste ilk gece kanama olmazmış . Ve benim fırlama evli arkadaş grubum bana bunları anlatmamış . Diğer tüm herşeyi ayrıntılara kadar anlatmışlardı halbuki . Yanık kocam , kasılmış ben , sonrasında tekne turunda ayağını kesip her yerine yara bandı yapıştırdığım kocamla bir daha tatile gitmeme kararı aldım . Bu sene tekrar Bodrum’a gittik üç trafik kazasıyla döndük . Bir daha Bodrum da benim için bitti