bircicekbirbocek Merhaba anneler mart anneleri olarak birbirimze yardimci ve destek olalim 18 mart dogumlu oglum ve 13 aralik 2015 dogumlu bir kizim 😍
AAUAA bircicekbirbocek merhaba benimde 20 mart doğumlu oğlum. Bu başlık altında hep görüşebilsek keşke dediniz gibi bilgileri paylaşabilriz. Bizde 20 marttan sonra yapıcaz aşıları ve benim kabusum, günlerdir o iğneleri batırırken nasıl dayanıcam bilmiyorum 😭
Hukusu 7 martta doğdu oğlum 😊 güzel bir başlık olmuş. Daha çok mart annesi toplanırsak eminim faydalanırız birbirimizin tecrübelerinden. Mesela biz 2 aylık aşılarını yaptırdık perşembe günü çok şükür ateş olmadı ama olmaz artık mı demek bu emin değilim.
TuubaNil Merhaba benim kızımda 1 Mart doğumlu 2.ay aşısı oldu 1 Haziran öncesinde rota aşısını yaptıracağız ayrıca bu ay göz muayenesi var.
dzafer TuubaNil biz göz muayenesi yaptırdık. Çok zor oluyor ya 😥 Çok kötüydü kızım yırtınırcasına ağladı 😢
Aysglarslan TuubaNil benim oğlumda 1 mart doğumlu uyku düzeni nasıl oturtabildiniz mi ben hala zorlanıyorum :(
Bahar23 TuubaNil benim de oğlum 1 mart doğumlu göz muayenesini doktor mu olması gerekiyor diye söylüyot
Ert15nagi2019 15 mart dogumlu benm de oglum ,2 ay asisini daha yaptirmadk , gaz sancilarinin gecicegi gunleri iple cekiyorum
Zeynepdagdelen 17 Mart doğumluyuz biz de sürekli kucakta uyumak istiyo göğüsümden hiç inmiyo emiyo karnı doyuyo ama orda devam etmek istiyo uykuya artık çok zorlanıyorum 😕
Scl8385 Zeynepdagdelen benmde oğluşum 17 martta doğdu aynen memede emerek uyuyor gaz cıkarmak için kucaga alınca uyanıyor ben pışpışlıyorum biraz dalınca yatagına koyup ninni açıyorum uyuyor canım
Nil-Mila Zeynep42 benimde 26 Mart da dogdu kızım. 2. Ay aşıları korkulu rüyam 29 Mayıs’ta vurulucaz 3 tane birde rotavirüs için 😥😥😥
Nil-Mila Zeynep42 benimde 26 Mart da dogdu kızım. 2. Ay aşıları korkulu rüyam 29 Mayıs’ta vurulucaz 3 tane birde rotavirüs için 😥😥😥
Zeynep42 Nil-Mila aynı gün dogmuşlar ne güzel😊inş.atrşsız atlatılar aşıyıda bizim gazımız cok bırde kabızlık var gündüzlerı hiç uyku yok sizde durumlar nasıl
Batum07 Merhaba mart anneneleri beniimde oğlum 7 Mart’ta doğdu 🙏🏻 Bugün aşılarını yaptırdık ateş olmadı şimdilik şükür 🙏🏻 benimde oğlum hiç uyumuyordu gündüzleri akşama kadar ama sanki yeni yeni değişmeye başladı huyu uyur oldu ☺️
dzafer bircicekbirbocek merhaba 😊 benim kızım da 15 martta doğdu 😊 haftaya 2.ay aşıları var. Ateş ve huzursuzluk yapıyormuş galiba. Bu aşıdan biraz korkuyorum. Aşıyı vurduran var mı?
Nil-Mila Zeynep42 Ah deme bizde gazdan çekiyoruz metsil kullanıyorum yediklerime dikkat ediyorum ama hala var 40 ı çıkınca düzelir diyorlar hiç öyle olmadı sürekli bir ıkınma
TazeAnneL bircicekbirbocek selam kizlar. 6 mart dogumlu kizim. Amerikada yasiyorum Turkiyeyle ayni mi yapilan asilar tam bilmiyorum ama. Kizima 4 asi yapildi 1 damla verildi. Asilardan bir tanesi Rota asisiydi. Atesli gecti gunumuz doktor tavsiyesiyle ates dusurucu verdik iki defa.
Nil-Mila dzafer Ne kadarlık canım bebeğim ilk göz muayenesimi neden o kadar agladı ışık tutmuyorlar mı sadece bizde yaptırıcazda 47 günlük olduk ?
Deletedmom001 dzafer erken değil mi göz muayenesi için 3 ayla 5 ay arasında yapılıyor diye duymuştum bi de neden zor oldu acaba 😊