Sarelim Selmakm e bebeğin şarkısı var bilmem duydunuz mu çok emzirme her dakika kaka yapar dıye☺ korkmayın normaldr. Boşaltım sistemi hızlı çalışıyor. Tek sıkıntı kilo alımı az olur.
HungryWolf Selmakm ishal olduysa ondan yapmis olabilir 10 tane fazla bence 5 bucuk aylik icin. Susuzda kalir dikkat edin yarin bi doktora goturun derim onlem amacli.
Aysses Selmakm benim bebegimde çok kaka yapıyor canım günde beş kere, dört aylık. Dr on beze kadar normal dedi.on kere yaptiysakshal olmuş olabilir bir doktora götür istersen
Caglaa Selmakm bnm kızımda ek gidaya baslamadan önce 3-4 günde bi yapardı. Ek gidaya basladiktan sonra her bezi kakali nerdeyse ama ishal değil çünkü oncede kivamli yapiyodu hep. Ek gidadan dolayi dir belki cok yapmasi. Ama yinede bi doktora görünüver cnm
Selmakm Caglaa duzrldi mi peku canim sizin daha sonra? Yani ek gidaya alistiktan sonra duzelme oluyor mu acaba?
Deletedmom115 Selmakm Günde 10 kere kaka çok fazla hali keyfi iyi olabilir ama ben olsam bi götürürüm için rahatlar en azından.
yamacinannesii Selmakm iki günde bir normal olduğu gibi günde 12 ye kadar normal demişti bizim dr umuz da.
Selmakm Hepinize tesekkur ederim arkadaslar,icim rahat etmedi dojtora getirdik.gaita tahlili istediler,sonucunu bekliycez bakalim
MMertinannesi Selmakm bu sebepten dolayı 1 haftadir hastandyz dün taburcu olduk şu kaybı yasadi benim oğlum ishali çok olduğu için ve kanda kirlenmişti sürekli serum verdiler düzeldi bence doktora götürün ihmal etmeyin
Selmakm MMertinannesi gecmis olsun canim,sadece ishal mi vardi baska hastalik belirtisi var miydi suzde?
Tazeannecik Selmakm ishal olabilir. Ben doktora ishal gibi diyorum bazen sıvı yapıyor. Kaç kez yaptı diye soruyor direk
ayseerkan Selmakm benim bebeğim de 4 aylık ve ayni şekilde sürekli kaka yapıyor her bezi kakalı alıyorum ve çok sulu daha önce 2 aylıkken tahlil de verdik bişey çıkmadı. Çok uzun zamandır böyleyiz tahlil yaptılar demişsiniz sonucunu rica etsem yazar mısınız?