Gokce1504 gamgun ücretli değil. İnstagram adresi emzirme.danismanligi. Ordan iletişim kısmına tıklayın numarası çıkıyor
nurece Cinarimoglum Dilruba hanım İnstagram emzirme danışmanlığı sayfası mı ? Şuan bebeğim mememi tutmuyor. Ondan destek alsam işe yarar mı ? Çay ve hapı var gördüm işe yaramaz diye almadım. Bebek emmiyor süt yok diye emmeden de süt arttırıyormu? Birde Dilruba hanımın ücreti neydi ?
Cinarimoglum nurece neden emmiyor onu bulur emmesi için bir yol izlersiniz emer hale geliyor bebekler. siz şu an sağım yapın ama düzenli
HiraSara Cinarimoglum bende alıcam tabletten ve çayından acaba vitaminler kapsülmü normal hap gibimi ben kapsül kullanamıyorum da
Songul1401 Dilruba Hanımın mayyası mucize gibi bir şey. İki katına çıkarmıştı benim de sütümü. Bıraktım azaldı yine başladım. Faydasını görürsünüz hemen. Çok etkili.
nurece Songul1401 bebek emmeden sütü çoğaltıyor mu çünkü şuan sütüm az memeye gelmiyor. Süt bollaşırsa tutup emer
Neclan Songul1401 Bende kullandım mayya tabletini 3aylikken şuan yine kullanıyorum 8 aylık oldu azaldı kullandım artış oldu
Ayseg Valla bende ne çaylar içtim vitaminler hersey olmayınca olmuyor doymuyor çok ağlıyordu 2 aylık ti mamaya başladım 7 aylığız hala máma içiyoruz 😇
Duygusuz Ebruyvz sürekli emzir üst tarafın cıplak ten teması yap ama sürekli emzir gelecek merak etme birde bol bol su iç