Deryadgm Merhaba bayanlar benim 14 aylık bi oğlum var 9 kilo.şöyleki oğluma aldığım kıyafetlerin daha doğrusu pantolonlar eşofmalar büyük geliyor belleri.Ben geçen hafta oğluma LCWaikiki den alışveriş yaptım.12-18 aldım evde denedim hepsi büyük geldi.gidip 9-12 ile değiştirdim hepsini lakin yıkadıktan sonra hepsi küçüldü😏şimdi gidip tekrar değişim yapsam kabul ederler mi?etiketsiz değişim yaptım bi çok kez ama yıkanmış değişirler mi bilemiyorum küçücük kaldılar 😞 size sormak istedim belki başına gelen olmuştur değişim yapan olmuştur diye
Saripapatyammm Deryadgm Yikanmis degismezler. Degismemelisinizde gunah bence onu baskasi alacak sonucta
Sherlockholmes Deryadgm Yıkanmış kullanılmis almıyorlar. Ama ilk defa LCW nin urunlerinin yıkanınca kuculdugunu duydum hep kullanırım bişey olmaz hiç. Yüksek derecede atmış olabilirsiniz muhtemelen kabul etmezler, kullanıcı hatası olduğu için
Deryadgm Ürünü ben oğluma hiç giydirmedim 1 kere yıkandı ve küçüldüler,peki benim bu mağduriyetimi kim karşılıcak,ben aldıklarımı tekrar satışa sunsunlar demiyorum ki
Saripapatyammm Deryadgm Cekilmesiyle alakali sikayette bulunursunuz. Urun incelemeye gonderilir. Kabul ederlerse o sekilde. Ama cekilme her urunde olabiliyor. Bu yuzden sikayetiniz reddedilir
Melankoli Deryadgm kaç derecede hangi programda yıkadınız? Lcw ürünlerinin arkasında durur genelde. Bence götürüp sorun.
Sherlockholmes Deryadgm Oğluma çizgili kırmızı beyaz tişört almıştım bende renkler ilk yikamada birbirine girdi. İlk kez böyle bişey yaşadım eski gibi oldu urun. Aldığım tarihi fln soyleyip yetkiliye sordum değişim yapmışlardı. Sizden kaynaklı değilse değiştirirler. Deneyin durumu anlatın yetkiliye
Deryadgm Melankoli 30 derecede kısa programda yıkadım.12-18 almıştım kocaman oldu boyu sonra 9-12 ile değiştim giydirdim tam oldu yıkadıktan sonra kısacık kaldı bacakları😏
Fthnf_ Şöyle , benimde başıma geldi küçüldü. Mağazaya gittim aynı ürün aynı beden ile kıyaslanmasını istedim. iade aldılar.
eceunverkanra Deryadgm Urunleri lcw’ye goturup incelenmesini isteyebilirsiniz eger ki yikamadan dolayi bir hata soz konusu degilse sonuc olarak urunlerde sorun var demektir ve sizin zararinizi karsilamaları gerekli. Ben ne olur ne olmaz diye her seyini o sebeple buyuk aliyorum kisalir cekerse de giydirebiliyim diye ama siz mutlaka urunleri goturup gosterin incelesinler gecmis olsun🥺
Deryadgm eceunverkanra teşekkür ederim aslında bende her zaman büyük alırım ama,çok zayıfladı oğlum olmuyor hiç bişey😏
Deryadgm eceunverkanra 14 aylık olacak 1 hafta sonra.Hasta değil çok şükür ama çok iştahsız hiç bişey yemiyor zorla yediriyorum,9 aylıktan beri 9 kilo hiç kilo almadı çok üzülüyorum aç aç geziyor 😞
eceunverkanra Deryadgm Benim oglum da istahsiz maalesef 11 aylik hicbir sey yediremiyorum, sizi cok iyi anliyorum gercekten cok zormus.. Karadut ozu istahsizliga iyi geliyor hem de bagisikligi guclendiriyormus denediniz mi?
uykucukoala Deryadgm yıkanmışı asla değişmiyorlar bana etiketi kopmuş üründe bile değişim yapmadılar ben makine olayını bildiğimden hep büyük alıyorum hatta üstleri büyük altları ayına göre mesela 23 aylık olacak kızım 24 36 aldım üste dar oluyor ama bu beden üstü daha büyük aldım yeni sipariş verdim bakalım