kucukprensinannesi Allah aşkına birileri atak bitip 5.aya girince herşey düzeliyor uykuları düzeliyor 7/24 ağlamıyor desin nolur çünkü ben sinir krizleri geçiriyorum artık yemiyor içmiyor uyumuyor ağlıyorda ağlıyor
Zeynepugur kucukprensinannesi 5. Ayda zor biz 5 aylıgız uykuya dalması zorlaştı uykuma süresi kısaldı yatınca aglıyor sürekli kucaktayız 😂 4 ayda böyle geçmişti bizim gerçi.
Mlkmhrrm kucukprensinannesi merak etmeyin geçiyor sadece sabretmek gerekiyor 11 aylık olacak 5 gün sonra bebeğim farklı farklı huyları ile tanışıyoruz ama belirli bir uyku düzeniniz varsa geri geliyor emmesi falan düzeliyor
Anneyimbennnnn23 kucukprensinannesi Nasıl hesaplanıyor acaba benimki hep zor bir bebekti ona rağmen bir süredir pik seviyedeyiz
cocomelon33 Zeynepugur bugün 5 aylık oldu oğlum anlattıklarınızın tıpatıp aynısı🤭4.ay da öyleydi galiba hep böyle devam edecek hep kucak istiyor🥺
kucukprensinannesi Mlkmhrrm uyku düzeni uykuyu falan unuttuk son 1buçuk aydır ama inşallah bitince uyur
Paradiseeeee Mlkmhrrm ağzın bal yesin inşalalh geçsin güzel uykular olsun kuzularımıza inşallah bizde atak haftasındayız bekliyoruz valla 4 ayın gitmesini as kaldı ama
Mlkmhrrm kucukprensinannesi mümkün olduğu kadar rutinlerini korumaya çalışın uyumasada yatağına götürün ağlarsa mecbur alırısınız ama ağlamazsa bırakın yatağında oynasın ben yatağına oyuncaklar asmıştım bazen onlarla oynarken uyurdu inşallah geçecek bu günler diye boş bol teselli edin kendinizi ben elbet geçecek diye diye bu günlere geldim hala geçecek büyüyecek öğrenecek diyorum 🤣 kangurunuz var ise eğer dışarıya uygun giydirip yürüyüşler yapın çok etkili oluyor sızıyorlar
elfymn kucukprensinannesi 10.aydan bildiriyorum buralar çok fena gelmeyin geri dönün 😂🤦🏻♀️ Ama gerçekten 4.ay atağı da çok zordu
94z-20u kucukprensinannesi dişleri geç çıkarırsa düzeliyor bizimki atak bitti dedim 5.5 aylıkken bu sefer dişler başladı 1 ay sürdü allahım ne uyuyor ne duruyor 6.5 aylıkken dişlerini çıkardı sonrasında çok sıkıntı yaşamadım diş dönemlerinde yaşadım sadece