HelloBenMiyasee Sonuçta anne ve babaları. Piskolojilerini, ruh hallerini bilemeyiz. Ben haklı görüyorum kızların tavırlarını. Sonuç olarak şüphe ettiğim insanlarla bende medeni şekilde konuşamam
Mlkko Birminik_annesi düşmanını uzakta aramayacaksın. Uzun zamandır Müge izlerim katiller hep yediği içtiği insanlar çıkıyor. Daha tam emin değilim ama adam şüpheli çelişkili konuşuyor. Kızları suçlamışlar ama ben bile 2 günde sinir oldum bu konuşmalara 3 yıldır ne çekiyorlar kim bilir. Bi gece kalkıyorsun anan baban katledilmiş ortada kalmışsın katil yok normal olmalarını kimse beklemesin bence yazık
pnrbyrk Birminik_annesi çok şüpheli baba oğul hala sol kolda kaldım ben acaba katil solak diye mi yalan söylüyor yada gizlediği bişey mi var.? Kızların Allah yardımcısı olsun kimse anlıyamaz belki biz olsa daha farklı tepkiler verirdik Allah yaşatmasın kimseye ama baba oğul masum değil ekmek almadım aonra aldım köpeğe verdim yapmadım sonra yaptım ama şöyle oldu çok çelişkili
94z-20u Birminik_annesi lafı okadar dolandırıyor ve çok çelişkili konuşuyor birkere duymamaları çok şüpheli ve jandarma tutanağınıda göze alırsak birde solak mevzusu dersek bence katil o kızlar az bile yapıyorlar ben çoktan gırtlağına yapışırdım