kubraege Kızlar merhaba burda açılan postlardan bestlak anne sütü arttırıcı damlayı görüp aldım 2 gün önce ama bebeğim beni her emdiğinde gaz çıkarıp 1 yemek kaşığı kadar kusuyor damlayla ilgili olabilir mi bilen var mı?
Defnnanns kubraege merhaba biraz zaman gecmiş üstünden ama bestlaktan mı kusuyordu bebeğiniz kullanmaya devam ettinizmi
sabirsizbebek15 kubraege kusması gazdan dolayı olabilir mi. Bestlak sütü arttırken sulu sütü attıroyordur belki. Bu da gaz yapar. Tam çıkaramıyordur gazını. Ya da fazla geliyordur. 😌 Ama direk bebeğe kusma gibi bir etkisi olmaz
kubraege glerfiliz damlayı doktor önerisiyle mi aldın canım ? Ben burdaki postlara bakarak almıştım acaba doktora sormadan kullandım diye mi böyle oluyo diye düşünmeye başladım
kubraege Defnnanns evet bestlak nedense kusma yapıyordu oğlumda,sonra devam etmedim bestlak kullanmaya bı sure sonra emmeyi bıraktı meme reddi yaşadım bı dahada emmedi
Defnnanns kubraege sabirsizbebek15 anladım bir kere kullandım bende , kustu bebeğim bi kaç kere kızım daha iyi 1aylık o yüzden yazdım acaba mı diye teşekkür ederim
kubraege sabirsizbebek15 bilmem belki de 😊aradan çok vakit geçti oğlum baya büyüdü emmiyor artık zaten