Mucizemsin21 Ne zamn bitiyor bu sancılı günler nolur söyleyin daha 1 buçuk aylığız çok sancılıyız sürekli mız mızız ağlağız gündüzleri nerdeyse uyku yok bi uykuya geçmesi saatler sürüyor uyanması 5 dakka 🥺
Oslem33 Mucizemsin21 aynı durumdayım 😢48 günlük ve napcagımı bılemıyorum gunduz yatırıyorum bes on dakıka anca uyuyor kalkıyor
yasacmalamalo Mucizemsin21 biz de öyleyız ya iki aylığız henüz bakalm ne zman bıtcek bılmıyrm kabızız bi de
Gams Mucizemsin21 okadar anlıyorum ki sizi. Gaz damlarını ve masajlarını mutlaka yapın rahatlatır. Ben varya sabaha kadar süpürge sesi acardım tv dem öyle biraz aglamasını keserdim. Yedıklerıme dikkat ettim süt ürünleri yemedım hiç. 3 aylıgız bitti diyebilirim ama hala peynır süt ypgurt yemıyorum 😂
Mucizemsin21 Ruveyda_yasin sürekli ağlıyor muydu az bi bakınıyor uyanınca bi 20 dakka filan sonra ağlamakla geçiyor vaktimiz doya doya sevemiyorum bile 🥺
Mucizemsin21 Oslem33 aynı bizimde öyle ya uyumasın sıkıntı yok ama sürekli ağlamasın istiyorum seveyim istiyorum sancılanıyor sürekli gazlı gündüzlermiz ağlamakla geçiyor akşama kadar 🥺
Pandaliii Mucizemsin21 bende aynı durumdayım. Gaz damlası kullanıyorum karnına saat yönüne doğru sonra tam tersine doğru masaj yapıyorum. Youtubede bununla ilgili feridun kunak masajınınizlemenizi tavsiye ederim onu yapıyorum biraz rahatlatıyor
Oznur_0708 Mucizemsin21 evet ya bi sevilmiyor kucaktan bırakıyorum yatağa bi bak etrafa bi gıdılan deme yok ağlıyor 🤦🏻♀️
Mucizemsin21 yasacmalamalo bizde kabızız genelde bana doktorum mamasına zeytinyağı koy dedi koyuyorum biraz bende ama size bişey diyemem doktorunuza sorup verebilirsiniz
Oslem33 Mucizemsin21 gaz masajı yapıyorum o biraz iyi gelıyor alttan cıkartylr gazını ama bazen tabi herzaman cıkartamıyor
Mucizemsin21 Gams benimki sadece mamayla besleniyor sütüm yokki 🥺 bebelac gold veriyorum başımdan beri acaba değiştirsem mi ki bi gaz maması yazdı doktor nutriconfor aldım kabız yaptı geri bıraktım
Mucizemsin21 Oslem33 bizim sabah 10 buçuktan akşam 6 7 ye kadar bazen akşam 5 den 10 a 11 e kadar yani iki gün gündüzse iki gün akşama çeviriyor
yasacmalamalo Mucizemsin21 bızım doktorumuz da bir çay kaşığı gunluk içirin ddi yenı basldık bakalm umarım fayda eder