Suna18 Ben doğduğu günden beri sağıyorum geçen haftalarda azaldı hatta hiç gelmediği oldu hemen düzenli sağıma geçtim 2,5-3 saatte bir sağdım ve bestlak damla kullandım çoğaldı düzene girdi
Merve3242 Suna18 bende bugun aldım kullanıyorum sütüm bir sagma da 20 cc bile olmuyor kızım önce az da olsa etmiyordu şimdi hiç emmiyor inşallah artar benimde böyle okuyunca bir umut geliyır
Nehircansu Banu- 30 cc ye kadar düştü ama şu an tamamen bitti acaba tekrar sağsam sütüm gelir mi diye düşündüm
Suna18 Banu- 3 saatte 100 cc çıkıyor iki göğüsten benimde bitmişti 30 cc lere düşmüştü hatta gece hiç çıkmıyordu. Düzenli sağımı deneyin umarım işe yarar
Bal91 Nehircansu benim bebişimde 4. Ayda bıraktı şuan 8 aylık düzenli sağdığımda süütm gayet iyidi ama şuan illaki azaldı ama ben baya boşladım çalışıyorum bide o yüzden ama hala sağıyorum mama süt gidiyoruz kesinlikle düzenli sağarsan sıkıntı olmaz ablamın bebeği hiç tutmamış 1.5 sene sağım yaparak verdi %80 anne sütüyle büyüdü yeğenim
Nehircansu Bal91 ne güzel benimki tamamen bitti düzensiz sağım yaptığım için tekrar sağsam geri gelir mi diye düşündüm
Kelebegimmmm Nehircansu bebeğim 19 buçk aylık sadece sağıyrm hep düZenli sağmanz gerk İki saate bir sağın ikili pompa ile 15 dk günde en az 10 sağım yapın 3 haftaya kalmaz artar
zynppp Nehircansu 7 aya kadar devamlı düzenli sağdım sonra da kendi emmeye başladı. Bence sık ve düzenli sağım yaparsanız tekrar gelecektir azaldığını hissettiğim günlerde özellikle gece sağlamlarını arttırmıştım hemşirenin tavsiyesiyle
zynppp Deletedmom_20 benim bebeğim reflünün etkisiyle 3 haftalık meme reddine başladı. 7-8 aya kadar hep sağarak verdim sonra uyku öncesi mayışmışken ya da gece uyurken vererek alıştırdım şimdi 1 yaşında meme düşkünü bir çocuk oluverdi 🤷🏻♀️
Deletedmom_20 zynppp yani 3 haftalık tan bu aya kadar meme emmedi doğru anladım değil mi. Benimkisi başından beri meme reddi yaşıyoruz 1 ay emmedi şu 2 aydır ise çok dolu olması lazım ki emiyor sütüm az günde bir veya iki sağarak veriyorum artı mama. Ondan sordum banada bir umut olur diye
zynppp Deletedmom_20 aynen öyle 7 ay boyunca emmedi ne yazık ki ah ne zordu o günler.. Ama sık sağım yapmak özellikle gece de sağmak önemli sütünüzün devamlılığı açısından. Bir de uyurken ya da uyuklarken meme teklif edin biraz biraz alsa yavaştan alışır zamanla ümidinizi kaybetmeyin 🙌🏻