ErvaZeyno Yarın için akşam ne yemek yapacaksınız planlarınızı öğrenebilir miyim banada fikir olsun kafam durdu artık…🤔
NukleerBaslikliKiz ErvaZeyno Ay iyi hatırlattın valla yemekleri dolaba koymayı unutmuştum postu görünce hemen koydum 😊
Lazrail NukleerBaslikliKiz bende simdi bunu görünce yemeklerin disarda olduğu geldi aklıma yaşasın happy kids 😂
lalbg ErvaZeyno fırında balık. Buharda sebze pişirip yanına garnitür olarak servis edicem de çorba ne yapsam bilemedim☺️
Browni_61 lalbg Baliksa yanina bi sogsn kir marul salati bide kola oh mis japican ay corbayi ugrasma😂
Birprensannesi12 ErvaZeyno aklımda deli gibi yemek yemek geçiyordu bu postu okumam hiç iyi olmadı kalkamda beş on kilo alıp gelem 😄
birfincannkahve ErvaZeyno Saat 7 gibi karışık dolma yaptım(dolma biber,kırmızı biber, kabak, kuru patlıcan) yanına da cacık. Ama eşim arkadasının yanına gidince yemek yarına kaldı 😁 Yanına ekstra bişey yapar mıyım şimdilik belli değil 😁
lalbg Browni_61 ızgarada ya da tavada yapsam öyle yaparım da fırında yapınca sanki çorba da ister gibi geldi😂 kızımla yapabileceğim en zor çorba zaten mercimek😂 ama salatayı ben niye düşünmedim ya😂