kanatsizminigim Hiç bir sıkıntısı yoktu uyuturken saat 23:00 gibi uyumuştu az önce baya kustu uykudan uyandı kustu ve şimdi geri yatıyor neden oldu acaba yaa başına gelen var mı 15 aylık
Aycarya kanatsizminigim beyazsa hazmedememiş olabilir gaz yüzünden de kusmuş olabilir farklı renk olsaydı Allah korusun sıkıntı olabilirdi
kanatsizminigim Aycarya fotoğraf attım bir baksanız çok korktum uyuyacaktım ki tam aklım çıktı şimdi de uyku falan kalmadı
Mehtaponurs kanatsizminigim Geçen gece aynı sıkıntıyı yaşadım 19 aylik oğlumla. 3 4 kere kustu ardına kaka yaptı. Turşu yemiş sanirim ben görmeden veya kayinpederim falan yedirdi bilmiyorim. Sebebi ona bulup o dokundu heralde dedim. Sizinde belki bir sey dokunmuştur
Buseilgnn kanatsizminigim bende yaşadım geniz akıntısı varsa eğer midesi bulanıyordur doktora git derim en azından ilaç verir rahatlar yoksa birkaç gğn gider böyle
kanatsizminigim Buseilgnn kabuklu bir şey yemiş üzüm gibi midesinden çıktı da hazmedememiş olabilir mi
kanatsizminigim [url=https://www.hizliresim.com/8vhhaln][img]https://i.hizliresim.com/8vhhaln.jpeg[/img][/url]
Buseilgnn kanatsizminigim o da olabilir ama canım bu aralar salgın var diyorlar umarım hasta değildir ama sen gene de Bi hastaneye görür nedeni belli olsun en azından ben 3 gece üst üste kusunca getirdim o kadar sürede yediğini kuatuğu için 2 kilo kaybetti bebeğim
zeynepmommm kanatsizminigim oğlum da olmuştu dayanamayıp gecenin 3 /4 acile götürdüm mevsimsel dedi üşürmüşsün dedi
kanatsizminigim zeynepmommm şu an uyuyor kustu aklıma ilk gelen üşütmesi oldu ama ne bileyim uyku falan da kaçtı
zeynepmommm kanatsizminigim bbm kinde öyleydi uyuyordu birden uyanıp kusuyordu acile goturdum ilac aldirlar bir saat emzirme dediler bir sat sonra emzirince tekrar kusmaya basladi sonra tekrar yatıyordu soguk almisti kafasını falan bir yere carpmadiysa korkma o kadar
tekgamzelimm kanatsizminigim eğer değişik bişey yediyse eritememistir aynısını kızımda da yaşıyordum ne zaman köy tavuğu yedirsem gecesine kusuyordu vermiyorum artık kusmuyor