Babymarin Merhaba sevgili anneler. Bebeğim tam 4 aylık. 68cm 7.5 kilo. 9-12 aylık giysi giyiyor. Doktorumuz normal diyor ama kıyafetleri beni yanıltıyor.bukadar büyük kıyafetler giydirmem normal mi? Erkek bebiş olduğu için mi😅aynı ayda sizin bebişleri nasıldı
asell03 Babymarin yok kuzum normal kıyafetlerde sorun var bence benim kızımda 4aylık 6kilo 9/12 ay giyiyor 😁
Hipatya Babymarin benimkide 4 ayı bitecek 64 santim 20 gün önce 7300 dü hemen hemen ayıyla uyumlu giyiyo 😳
nazenin3233 Babymarin nette de belirli aralıklar verilmiştir bu durum icin bizimkide 3 gün sonra 4 aylık olacak son gittiğimde 6.800 dü boyuda 64cm bence normal yani kafanıza takmayın.. sağlıklı olsnlar da 🙂
Babymarin asell03 boyu mu uzun acaba diyorum zayıf da duruyor tombik bir bebek değil ama kıyafetlerden de olabilir tabi çözemedim😄
asell03 Babymarin boyu persentile göre sınırda bizimkide boylu tombik değil ama gören sütün yetmiyor diyor 😁
Babymarin nazenin3233 Tabiki sağlıklı olması en önemlisi 🙏🥰 biliyorum o tabloyu persentil eğrisini de doktorumu gösteriyor her ay. Ben kıyafetlerde durum herkeste mi bu şekilde onu merak ediyorum
haziranin25i nazenin3233 yok kız ne takacağım. 😂😂Yerinde durmayan bir bebeğim var emekleme yürüme huysuzluk ne ararsan var bizde 😂😂
Babymarin asell03 bana da azıcık emziriyorsun diyorlar ama gelişimi iyi demekki yetiyor. Ne karışıyorlarsa 😂
Hipatya Babymarin geçen 6 aylık tulum aldım e bebekten olmadı büyük mesela 😂 kızımda öyle zayıf falan değil
Babymarin Elff-97 benim de aynı şekilde cnm sadece emziriyorum gelecek ay tadımlara başlayacağız, maşallah kilosu da iyi 😄
haziranin25i Babymarin kızım minyon bir bebek 3 6 ay giydi. Şuan 7 ay 12 günlük özellikle e bebekten 6 ay aldığım kıyafet baya büyük geliyor 😂 70 cm 8 kg
Pamukkizimmm Babymarin Benim kızım 7 aylık şuan sizin bebişin kilosunda 😁 Erkek diye olabilir 4. aydan sonra kilo alımları azalıyo zaten süzülüyolar hemen 🤗
Babymarin Pamukkizimmm maşallah bebişinize sizin de, sanırım evet kız bebişlerle baya farklı oluyor arkadaşımın 1 yaşında 8 kiloydu bizim 4 aylık 7.5 😅
Omertugra20 Babymarin canım benimde 4 aylıkken oğlum 8 kiloydu büyük giyiyordu şuanda 11.5 aylık 11 kilo 82 cm 18-24 alıyorum 😂
Pamukkizimmm Babymarin Sağlıklı olsunlar gelişimleri güzel olsun da kilo en sona kalsın rabbim evlatlarımıza can sağlığı versin 😍
Babymarin Pamukkizimmm tabii en önemlisi bu ben kıyafet durumundaki merakımdan sordum annelik hali işte😄