Asyabebek1 Bugün ikinci ay aşısı olduk.hemsire ateşi çıkabilir gece dedi. Calpol almamı önerdi. Ateşi kaç olunca ateş düşürücü verilmeli? İlk ne yapmalıyım, tecrübesizim
Keeee Asyabebek1 bizde gecen hafta olduk canım 38 olunca ver dedi hemşire ama çok şükür biz 37 kaldık , huysuzlanır dedi ozamanda bir kaşık ver dedi rahat uyudu
Linamommg Asyabebek1 vala ben verıyorum bı cay kasıgı atesı olmadan agrısı varsa dındırsın dıye beklemıyorum bılere beklemısrım cocugum maf olduk gasnaelık kldu 39 yaklasıyordu onun bagısıklıgı ne kı ben atesı beklım
Ekinceylan Asyabebek1 benim bebeğimde çok huzursuzlandı ağladı. Ateşi 37.9 oldu ben vermedim üzerini çıkarıp biraz öyle oynattım tekrar ölçtüğümde düşmüştü. Gecede sık sık kontrol ettim. 38.5a kadar normal diyor doktorum. Siz yinede dikkat edin
Ekinceylan Asyabebek1 bana görede yüksek. Benimde tecrübesizliğime denk geldi aşının bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim. Eğer düşmeseydi ben verecektim şurup ama düştü. Ateşten ziyade ağrısıda olabilir eğer huzursuzlanırsa bence verin eziyet etmenin anlamı yok.
Linamommg Ekinceylan aynen ole gunah yanı neden esıyet edelımkı ver gıtsın agrısını dındırcek beklemenın anlamı yok atesı bız bıle dayanamasken
Cigdemce Asyabebek1 ben 37.5 olana kadar vermedim. 37.5 olunca verdim düştü 36.5 a sonra yine cıktı 37.5 bi kez daha verdim sonra daha çıkmadı kuzum. Ebe 4 saat ara ile verebilirsin demişti.