AyazAlpAlmilaAyza Birbebekkkbircicek normal canım benimki de bugün 4 kez yaptı bazen değişiyor sayıları sadece anne sütü alıyor bugün 6 bez değiştirdim ama genelde 4 -5 oluyor😊
Birbebekkkbircicek AyazAlpAlmilaAyza canım ınstagramın. Var mı ekleyebilir misin beni ayımız aynı kaka rengine bak mal istiyorum bebeğinin iznin olursa
Birbebekkkbircicek Zeyneplena34 ben aralarda pırtla gelen az kakaları da sayıyla dahil ediyorum sizde ediyor musunuz
Zeyneplena34 Birbebekkkbircicek yok dahil değil afedersin dolu dolu 2 bez aralarda gazla gelen kaka ayrı oda bir kaç kez
merveeturk6 Bizimki sürekli çişini yapıyor ama sürekli yani ne zaman yeni bez taksam çişini anında yapıyor kakası normal seviyede bende kalasını yaptıkça değiştiriyorum çünkü diğer türlü bezi sürekli çişli
Pamukbebem Birbebekkkbircicek 4ten 11e kadar 7 saat geçiyor yazık günah arada bir kez daha alabilirsiniz bezini
bade_ile_merve34 Birbebekkkbircicek günde 6 kez çiş 3 günde bir kaka yapar mama ile besleniyor 3 ay 4 günlük
Megututu Birbebekkkbircicek 4-5 kere yapıyor dolu dolu geceleri bezinden taşıyor baya dolduruyor her gün de kaka yapıyor du ama son dört gündür yapmadı onun nedenini anlamaya çalışıyorum bende 2 ay 26 günlüğüz
bade_ile_merve34 Birbebekkkbircicek önceden her gün 2 kez yapardı ama artık böyle düzen oturttu doktor sorun yok dedi 1 haftaya kadar yapmaması normal dedi zaten