AyazAlpAlmilaAyza Sermec27 malum bez fiyatları pahalı bebisleri pişik etmeden en az bezi kullanmaya çalışıyoruz 6- 7 3 ay için fazla geldi🤗
Tubafadime Birbebekkkbircicek oğlum 2 ay 12 günlük 2 güne 1 kaka yapıyor. Günde 3 veya 4 defada viski bez değiştiriyoruz o kadar. Ama aylik kilosunuda guzel aliyor burda 67 görünce şaşırdım. 🤔🤗
AyazAlpAlmilaAyza Birbebekkkbircicek normal canım benimki de bugün 4 kez yaptı bazen değişiyor sayıları sadece anne sütü alıyor bugün 6 bez değiştirdim ama genelde 4 -5 oluyor😊
Cigdemce Birbebekkkbircicek sadece anne sütü alıyor. 10 a yakın bez değişiyoruz. 3-4 kaka bazen 5. Gerisi çişli bez. Valla bez dayanmıyor 😀 3ay 5 günlük
Birbebekkkbircicek Cigdemce merhaba canım bebeğinin kaka sayısı şimdi kaç bızım kı devam ediyor 3-4-5 defa
Thutik Birbebekkkbircicek günde 1 bazen 2 kez kaka yapıyor, 6 bez de çiş yapıyor. Meme+mama karışık gidiyoruz 2 ay 25 günlük
Birbebekkkbircicek AyazAlpAlmilaAyza canım ınstagramın. Var mı ekleyebilir misin beni ayımız aynı kaka rengine bak mal istiyorum bebeğinin iznin olursa
Birbebekkkbircicek Zeyneplena34 ben aralarda pırtla gelen az kakaları da sayıyla dahil ediyorum sizde ediyor musunuz
Zeyneplena34 Birbebekkkbircicek yok dahil değil afedersin dolu dolu 2 bez aralarda gazla gelen kaka ayrı oda bir kaç kez
merveeturk6 Bizimki sürekli çişini yapıyor ama sürekli yani ne zaman yeni bez taksam çişini anında yapıyor kakası normal seviyede bende kalasını yaptıkça değiştiriyorum çünkü diğer türlü bezi sürekli çişli
Pamukbebem Birbebekkkbircicek 4ten 11e kadar 7 saat geçiyor yazık günah arada bir kez daha alabilirsiniz bezini