F-Betul S08m Ben bulantılarımdan dolayı tuzlayıp yerdim sağlam ayva yedim kızım açık tenli ama sarışın ve renkli gözlü değil.
S08m F-Betul masallah kiziniza siz peki beyaz misiniz belki ten olarak da ayvadan degilde size cekmistir nette gormustum oyle yaziyodu gamzeli beyaz tenli renkli gozlu olur diye de sanirim abartılmış biraz
busrasilra14 S08m ben ayvanin dibine dusmustum hamileyken 😅 cok guzel bir erkrk bebegim var ama gamzesi yok 😅 zaten ayva yiyin guzel huylu olsun demis peygamber efendimiz 🥰 bence benim oglum cok guzel huylu 🥰
Srhtzlyh S08m hamileyken aşerdigim için kilo kilo ayva yemiştim😅 kızım esmer kahve gözlü. Ama bir yanağında gamzesi var bende eşimde yok
BihterZiyagil S08m bu niyetle çok yedim ama gamzeli olmadı. Anne baba beyaz tenli olduğu için beyaz, göz rengi daha belli değil bazen kahve bazen yeşil oluyor
mom726272 S08m Ben hamileyken çok ayva yedim, kızım gamzeli ama ayvadan değil. Ben de gamzeliyim 😃 Bunlar genetik canım ya ayvadan vs medet ummak boşa.
Balkupum2505 Bi yerde okumustum gamze olan yer aslinda o dokunun öldüğünü gösterirmjs ne jdr dogru bilemem tabi
Birprensesannesiii3850 S08m 😂ailemde kimsenin yanaginda gamzesi yok benim dudagimin ustunde var bi tane
Mali48 S08m güzel yüzlü olur derler ben çok yedim hamilelikte ayva kızım güzel yuzli bal yanakli tombiş yanaklı maviş gözlü doğdu 🧿♥️
Begonvillll S08m ayva yedim ama aşırı değil hamileleiğimde 2 ayva anca. Bebeğim gamzeli. Bilmdm alakası varmıdır