S08m anayimbenn cogu diyo ama demekki genlerde var bide ilk 3 ay diyolar yuz o zaman sekil aliyomus ya
Cerennnnnn S08m bol bol ayva yedim gebeliğimde hem yanaklarda hem çenesinde var gamze ama duada ettim gamzeli olsun diye açık tenli kara kaşlı kara gözlü kızım var🥰
S08m lanadelmiyav bak masallah masallah hepimizin yavrusu tabi cok guzelde ekstra arttiriyo guzelligi diyolar bilemedim farkli yazmis herkes
Mom9870 S08m Gamzeli olduğu için sevinenler Gamze’nin aslında herkesten farklı şekilde oluştuğunu biliyorlar mı? Yani herkesin ağız ve çene çevresindeki sistemler dışında bir sistemden kaynaklandığını. 😂
lanadelmiyav Mom9870 bir deri rahatsızlığı, o kısımda ki derinin inceliğinden kaynaklanıyor diye okumuştum bir yerden fakat herhangi bir zarar sağlamıyor. 😁
Mom9870 lanadelmiyav Anne karnında oradaki kasların tam anlamıyla gelişemediği yada deforme olması sonucu olan bir şey. Yani Buda demek oluyor ki ayva armut falan işe yaramaz. Bilimsel şeyler bunlar da kime anlatacağız.
S08m Mom9870 bunu bende biliyorum bi hadis var da merakettim sordum yiyen var mi varsa sonucu ne oldu diye
S08m Deletedmom54554 evet yanak kusuruymus ama bi kusur bu kadar guzel durur mu ya cok tatli oluyo gamzeliler gulunce
Birmuallime S08m Sürekli ayva yedim ama mide bulantısıdan oğlum gamzeli mavi gözlü ve buğday tenli ama ayvayla alakalı olduğunu düşünüyorum bizşm ailede var gamze babamız da renkli gözlü 😆biraz ondan biraz benden yani
ozgeefem S08m renkli göz ve sarışın olmayı şuan sizden duyuyorum ilk defa. Ama gamze konusuna gelince valla ben yedim bayağı yedim hemde 😅 oğlum gamzeli. Ama hadis var hamileyken ayva yiyin ayva yiyenin bebeği güzel olur vs diye ben doğruluğuna inanıyorum🙏