Anneyok1 seheriko Ben bir taneyle öyleyim senin 2 çocukla çok çok normal… Geçmiş olsun basganim inşallah geçer hemen ☘️
birkizannesi_ Paxil değilde paxera kullanmıştım. Beni baya toparlamıştı kendime gelmiştim. Hatta emzirmeyi kesince aynı gün tekrar başlamayı düşünüyorum
2lokummannesiii seheriko Ben o ilacı bilmiyorum ama bence emziriyorsan kullanma canım. Yorgunluktan tetikliyor lanet hastalık maalesef. İki çocukla ne kadar da boşversen bir yerden sonra patlak veriyor.
Aybersa seheriko merhaba canım çok geçmiş olsun, annem kullanıyordu, çok uyukluyordu malesef ,ağırdı bence ,hal ve hareketlerinden ilaç içtiğini anlıyordum tepkisiz oluyordu ama halsiz de. Sonra kullanmadı zaten 🌺
seheriko Egemenin_Annesi ya çok eskiden bir iki kere geçirmiştim sonra geçti bidaha olmadı ama şimdi başlayacak gibi hissediyorum belirtiler yaşıyorum
Diyetisyen_anne seheriko b seheriko bende kullandım 3 yıl önce bıraktım..bende bir yan etki yapmamıştı bir tık iştah arttırmıştı sanki ama uyku uyuşukluk vb yapmıyor paxil..sadece bırakması epey bir zordu kandan hızlı ayrılan bir ilaçmış oyüzden bırakırken çeyrekle bıraksam da baş dönmesi boşluğa düşer gibi bir his mide bulantısı baş ağrısı falan yapmıştı..anksiyeteye çok iyi gelen bir ilaç ama bırakması zor olduğu için tekrar kullanmayı düşünmezdim sanırım 🤦🏻♀️
seheriko Diyetisyen_anne ya şuan kullanmaya o kadar ihtiyacım var ki… direndim kaç aydır ama yok yapamıyorum sürekli dişlerimi sıkıyorum bunalıyorum mecburum o yüzden
Leylus seheriko emzirmiyormussun kendin için hemen doktora git bencede başla 15 aylık oğlum emzirmenin bitmesini bekliyorum ama hıc iyi durumda değilim dayanmaya çalışıyorum.paxil paxera ve daha nicesini kullanmistim 30 yaşındayım 15 yaşından beri sık sık kullandigim içinmi bilmiyorum çok büyük etki yaratmıyordu yani günlük işime devam edebiliyordum cipralex duygu durumumu kontrolümu sağlamamda daha etkiliydi ama bende panik atak değil panik bozukluk ve kaygı bozukluğu vardı.
seheriko Leylus cipralexi bilmiyorum soracağum doktora. Emzirmiyorum o yüzden biran önce başlamak istiyorum
Leylus seheriko zaten önce çeyrek yarim sonra tam olarak başlanıyor bırakırken de öyle 2 haftaya vücut alışmış alıyor rabbim sifa versin iyi olursun inşallah 🤲🥰