Deletedmom78654 UraSsmom Erdem ismini seviyorum ben . Okan havalı geliyor . Buğra karizmatik. aklıma gelenler 😊
elifinannesi53 UraSsmom yusuf ömer ali can bende böyle bilindik isimleri seviyorum toprak çınar falan onlar benlik değil
Deletedmom99886 UraSsmom İki isimmi istiyorsunuz? Çağan umut olabilir, benim oğlumun ismi Teoman, fikir olur belki☺️ Diğer sevdiklerim Can, doruk, Timur, Ali, yalın
Muhasebeciana UraSsmom oglum olsaydi şayet buğra alp olucakti bizim cevremizde hic yok duyulmadik bi isim bizim cevremizde 😃 kizima hamileyken cinsiyetini ogrenmeden once erkek kiz dusunmustuk kiz olursa nehir bade olucakti cok sukur nehir bade’mim var ama ilerde oğlumuz olursa ismi hazir oda buğra alp 😃
UraSsmom Muhasebeciana Allah bağışlasın cnm . Buğra ismini bende çok severdim önceden ama erkek deve anlamı pek hoş gelmiyo isim kulağa hoş gelse de 😊
Biranne2meyvesi UraSsmom aaa Görkem de çok güzel kuzum ah bu eşler 😅 Gürkan ismini de severim hep G ile oldu ama neden bilmiyorum 🙈 inşallah bulursun ya çok stresli bir süreç oluyor bu isim süreci
mavilimor UraSsmom yaaa ben kandilde doğduğu için adıyla geldi deyip miraç koydum adını. Ama öyle olmasaydı Alparslan çok çok çok istiyordum.