UraSsmom birMelekAnnesi27 Peryy Anne3456 Cherryblossom HatunKisisi Teşekkür ederim 🤗 Görkem Efe’de karar kıldık eşimle 💙
Cherryblossom UraSsmom göklü bişey istiyorsaniz gökay gökalp gökhan olabilir. Ben benim gonlumden sevdigim isimleri söyleyecek olursam berat kerim ahmet gibi klasik ama agir isimleri seviyorum🙏
Deleted12 UraSsmom ömer asaf Ali kemal Kerem ali Buğra bulut Alparslan Mete alp Oğlumun ismi mustafa ali 💙 bi daha oğlum olursa ömer koyacağım kesinlikle
kader81Yigit_ UraSsmom Yiğit Asaf oğluşumun ismi şuan 7 aylık olduk inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın oğluşunu🧚🏻♂️
1ANNE1MERTEFE UraSsmom BENİM OĞLUMUN MERT EFE LİSEDEN BERİ Bİ OĞLUM OLSUN ADINI MERT EFE KOYCAM DİYODUM AMA BİLEMEDİM MERT BİLİNDİK AMA SANIRIM VARDIR İLLAKİ
UraSsmom 1ANNE1MERTEFE Mert var cnm hatta ikizler mert ve umut kuzenimin oğulları ve yakın arkadaşımın da ikizleri oldu onlar da mert ve umut 🤭 Biz Görkem Efe’ye karar verdik çok teşekkür ederim 🤗💙
Mom9870 Anneyok1 Yaaa öyle deme kız ben sevdim eltimi hayırlısıyla evlensinler de kaynaşalım. Burada eşimin abisi bilezik taktı diye bizden de bekliyormuş. Ben diyorum evi satacağız borç var millet bilezik diyor. 😂
290521uygar UraSsmom Benim oğlumun adı Uygar. Biz beğenerek koyduk, Cihangir de güzel isim. Çağdaş, Ali, Erim de beğendiğim isimlerden. Sağlıkla gelsin. 🙏💙