YoldasYilmaz zeytingozlusaremm ben denemiştim ama hiç sevmedi bizimki.bende sevmedim zaten tatsiz bisi
zeytingozlusaremm eceunverkanra bir tane ismi var diye biliyorum kavun ananas karışımı gibi bir meyve tadını seviyorum daha doğrusu tatsız oluşunu ☺️
buzlulimonata Pepinonun tadi kavuna benziyor zaten ayni aileden hatirladigim kadariyla o yüzden kavun ne zaman veriliyorsa verin☺️
zeytingozlusaremm buzlulimonata kavun vermiştim 8 aylıkken gayet sevdi yedi 🥰o zmn bunu deneyelim teşekkür ederim
buzlulimonata Lazrail kelek gbi de degil tropikal bir meyve ancak lezzetli degil. Biz de görüp neymis deneyelim diye almistk bi kere😅
zeytingozlusaremm buzlulimonata tadı biraz tuhaf doğru 😁biz de eşimle denemek için aldık beğendik aklıma geldi kızçemede verebilir miyim diye 😌
zeytingozlusaremm YoldasYilmaz evet tadı her damağa uymuyor malesef ☺️Kızçeme bir tattıracagım bakalım beğenecek mi 😁
buzlulimonata Lazrail onu bilmiyorum. Tursusu yapilcak kadar cok yetisiyor mu türkiyede? Belki akdeniz tarafinda olabilir tabi bilmiyorm
muhendisanne1 buzlulimonata Konya’da bizim bahçede yetişiyorsa heryerde yetişir bence 😅 ağır alerjen bi meyve değil bence verebilirsiniz artık
zeytingozlusaremm Gorkeminannesiii kavun gillerden😄kavun ananas tadı karışımı var sanki tatsız bir meyve ama ben sevdim tadını daha doğrusu tatsız oluşunu😁
eceunverkanra zeytingozlusaremm Yaaa ben de merak ettim simdi sayenizde öğrenmiş oldum teşekkür ederim🥰 Eğer tadı da az şekerli ve kavun gibiyse verilebilir ama egzotik meyvelerde alerji riski olduğundan avokado hariç 1yaş öncesi önermeyen doktorlar da var ama 3gün kuralıyla deneyerek verebilirsiniz bence az miktarla baslayip😊
Burcc zeytingozlusaremm babam şeker hastasıydı, meyvelerde şeker oranı yüksek diye pepino alıp yiyodu. Tatsız bişey, amaç meyve yemekti babam için. Tropikal olduğu için alerji riski olabilir diye düşündüm nedense🤔