motherofthenight Etrafımdaki neredeyse tüm bebekler o şekilde uyuyor. Benimki bazen tek gözü yarı açık uyuyor normal bence ya
AtlasAysegul Smyra30 hiç bişey olmaz. Bebek bu tavşan uykusu modunda oluyorlar çoğunlukla. Benimki 23 aylık oldu hala tam dalana kadar gözler yarı aralık uyur
Smyra30 AtlasAysegul İşte toplu ortamda falan ben kapatmiyorum ama büyüklerden biri gelir kapatır illaki gözüne ben geri çekerim 🤷🏻♀️
Tombikdonerartikcokpahali Smyra30 😁😂korkmayın 😍 içiniz ferah olsun aman millete kalsa hep bir sorun hep bir sorun😁
melike5461 Smyra30 Benim bebeğimde gözleri hafif açık uyuyo. Niye şaş olsun aa aaa 😂😂 herkes bişey söylüyo aldırma canım
Smyra30 melike5461 ya aslında bende inanmıyorum ama böyle söyleyince ilk çocuk insan ben mi yanlış yapıyorum diye düşünmeden edemiyor 🤦🏻♀️
Zhrabrk Smyra30 benim oğlumda tek gözü acik uyuyor eşimde ayni sekilde babasina cekmis esimde sasilik filanda yok. Normal bence
Momandteacher Smyra30 benimki de aynısı. Göz doktoru: “Gayet normal, etrafa alışmaya çalışıyor, sen olsan sen de kapatmazdın.” Demişti bize. 😁
Yazannesi1 Smyra30 benimki çoğu zaman dışarda öyle yapıyor zaten kuş uykusu uyuyor mubarek öyle uyuyunca nefes alamıyorum uyanır diye 🤣
Momandteacher Smyra30 doktor söyledi şimdi bütün çocuklar böyle uyuyormuş deyiver. Ben çoğu şeyi doktor söyledi diye kakalıyorum millete 🤣
Yazannesi1 Smyra30 bende öyle valla daha yeni yeni keşf etmeye başlıyorlar diye öyle yapıyorlar heralde 💆🏻♀️❤️