Ece123 öğrenecek okadar cok sey var ki bunun için eğitim kitaplarındaki etkinlik fikirlerinden faydalanabilirsiniz suanda oyun cocuğu daha cok. ben harf öğretmeyin diyemem benm kızımda 2-3yas arası tüm harfleri öğrenmişti bir gece kitap okumak için yanımıza aldığımızda anne bu B bu L bu O gibi seyler sölemeye basladı ama 1sınıftakiler gibi sadecw ses olarak telaffuz ediyordu. bende evet kızım evet dedim yatağı düzeltiyordm snra bu cocuk harfleri nasıl sallayabilir ki harf die birsey bilmiyor dedm kitaptaki harfleri gösterdm bu ne bu ne diye nerdeyse hepsini söledi sok oldm bakıcımızı. kızı 1.sınıfa gidiyordu ocalısırken benimkide öğrenmiş harfleri ama bana hiç söylemediler😂 ama ben okuması için hiç uğrasmadm zaten okumayı öğrenmek zor bir sey değil 5yasına girmek üzere sürekli amne bu kelime söyle baslıyo r bu kelime böyle baslıyor diye kendince anlamlandırmaya calısıyor ben sadece evet diyorum detay vermiyorum cünkü kelime eğer sessizle baslıyorsa mesela yastık ya ile baslıyor diyor yemek ye işe baslıyor diyor bir mantına oturtsa okuyvercek cok düşünüyor bu konuyu 2yıl anasınıfına gitcek simdi 1e gitmeden okumasa bari 🤣