Xkimbilirkim HKyhn o zmn hangi uygulama olursa olsun tek satıcıysa hepsine tek ilan açması daha mantıklı demi ayrı ilanları tek kargo yapamıyor anladığım kadarıyla değil mi
HKyhn Xkimbilirkim aynen. Atıyorum siz bir satıcıdan 3 ürün beğendiğiniz. Tek bi ilan açar misal 120₺ yazar siz onu alırsınız. O 3 ürünü gönderi. Tek kargo ödersiniz 👍
spaceship Glysrcn tek ürünün fiyatını 80 yapsın siz sadece onu alın, diğerini de göndersin size. Ayrı ayrı 10 TL vermemek için ufak çakallıklar 😜
HKyhn Xkimbilirkim evet ama işte dolap daha bilindik ve insanlar orda daha aktif. Ben mesela dolapta 35 satış yaptım. Gardrops da 0 🤷🏻♀️ Dolap da bu hafta indirim var. Saatlik güzel indirimler veriyor. Takipte olun isterseniz ☺️
Xkimbilirkim HKyhn ya bebek telsizi arıyorum ama elektronik ne kdr güvenebilirm bilmyrm iade de almıyorlar şaştım kaldım sıfırları ateş pahası sanırm risk alacm
Bulutbey HKyhn ya bir ben bulamıyorum indirimli şeyler. Kadın şuan da mağazada 59 TL ye (kargo bedava) 70 yazmış. İndirimle 44 e geliyor. E 12 lira da kargo eklenince mağaza fiyatıyla aynıya geliyor. Bir kaç karşılaştırma yaptım. Hep bu şekilde denk geldi.
Xkimbilirkim HKyhn inş böyle yaparken diğer ürünleri göndermemezlk yapmazlar o zmn büyük sıkıntı olur😂
Xkimbilirkim Deletedmom0099 belki normal standrta göre bir tık ağır gelmiştir zaten en anlamadğm konu kargo oldu bir ürün koydum dolaba bana kargo için boyut ve fiyat seçtiriyor küçük büyük orta diye ne bileym neyi baz alıyırsnz ki kafama göre seçtm satılırsa kesn sıkıntı yaşarm🙄
HKyhn Xkimbilirkim dolap destek bölümünde desiler var. Ordan göndereceğiniz paketin boyutunu belirleyip kargoyu seçebilirsiniz
Xkimbilirkim GiybetReis bir ara letgo hakkında çok dolandırıcı falan var dediler elden vermekte her zmn müşteri bulamıyorsun o yüzden denemedim ama ilerde bebeğimn beşiğini faln satarsam belki onu da denerm bakalm artk
Xkimbilirkim HKyhn evet ama desili nasıl hedaplayacz ben mesela bebek montu koydum kargo bedellerinde paramtez içinde ceket faln yazan boyutu seçtm ama desili nasıl hesaplayacğımı bilemedm
HKyhn Xkimbilirkim satıcının önceki değerlendirmelerini okuyun. Ve vatsaptan iletişeme geçebilirsiniz. O detaylı video veya resim atar. Ben o şekilde oto koltuğu aldım mesela
Xkimbilirkim hvvylmz dolapta sanırım komisyonda var ben bir ürün koydum kargo bedava seçtm ama sanrm satılsa hem kargo ödeyecm hemde sanırım paramdan tahmini 10 tl gibi bir kesinti yapılacak
Xkimbilirkim HKyhn bazıları numara vermiyor bende çeknmştm rahatsz eden olur diye ama sanrm sorun olmuyormş
hvvylmz Xkimbilirkim kargo alıcı ödemeli yapın ve dolap her üründen komisyon kesiyor gardırops yüksek meblağlı ürünlerde kesinti yapıyor o da az bişey