Morvy gececek annesi 3 ayı doldurduğunuz da epey rahatlayacaksınız Eminönü’n herkes aynı herkes yetmediğini bakamadığını düşünüyor. Emzirmek cok kolay görünürdü bana dışarıdan cok zor birdeymiş halbuki 😔 gogus ucu yaraları tuttu mu tutmadi mi doyuyor mu sütüm geldi mi vs. Kac kere mastit oldum bebegim ememedigi icin. Bebeginizin gazi vardır muhtemelen. Su an surekli emmek isteyecek surekli 3 ay memede yasiyor bebekler tuvalete bile zor gidiyordum. Hic bir ev isi yapmadim kendimi iyi hissedeceğim şeylere zaman ayirdim sadece bebegim uyuduğunda bende uyudum, kahvemi içtim, makyaj yaptım saçımı toparladım bebeğimle fotoğraf çekildim ☺️☺️ Onun bir bebek oldugunu, sadece sen ona bakarsan yaşayabileceğini, dilinden yalnızca senin anladığını kabul et ve birsey olduğunda güçlü olup rahatlamaya çalış. Lohusayken bende ağlardım herkesin her dediğine hem de 😂 emzirmede zorlanıyorsan facebookta emzirme akademisi grubuna üye ol epey yardımcı oluyorlar. Emzik biberon olabildiğince kullanmamaya çalış meme reddine sebep oluyor insanı en cok yıpratan şeylerden birisi. Simdi bebegin gazi haricinde cok uyumak ister bebeğini 2 saate bir en geç uyandırıp emzir mutlaka ilerleyen süreçte uyuyan bebeğini uykudayken emzir uykusuna devam etsin sen de rahatlarsın. Gündüzleri yanındayken yüzüstü yatır bebeğini gazini rahat cikarir. Ama gözün üstünde olsun bunu yaparken mutlaka. Aklıma gelen tavsiyeler bunlar💕