Ahseninannesii @zynpncr bunlar nasıl insanlar anlamıyorum ne istiyorlar bu gelinlerden bilmiyprum Canım ama söyledikleri affedilemez ben direk laflarını sokup silerdim onları hayatımdan bencede şikayet etme imkanın varsa şikayet et çünki. Hakaret söyledikleri ailene bile laf söylemişler ne hadlerine ya senin ailenin ardından konuşup tartışıyorlar kimsenin haddi değil bence yazık böyle insanlara gerçekten
Ugggg zynpncr Allah Allah bunu gönderen bence seni seven ve bunlara tahammül edemeyen seni uyarmaya çalışan biri bence bunun peşine dus bunları söyleyen birinin yüzüne bakmak istemezdim
zynpncr Ugggg eşimin amcasının karısından şüpheleniyorum o atmıştır. O da eşiyle ayrılıyor, bunlarla kavga falan etmiş. Sürekli o kadının arkasından konuşuyorlar. Geçen de bana kendine dikkat et şeytanların arasında yaşıyorsun demişti. Cevap vermemiştim demek ki haklıymış
Esracim zynpncr canım kayınbaba hata etmis ama o ses kaydını sana atan terbiyesizin tekiymis. Eşimle arani bozmaya niyetli belkide
Ugggg Esracim bence tam tersi iyilik yapmış çünkü birini yanınızda asalayip gomuyorlarsa açıkça gidip söylediğinde ara bozucu olarak görülüyor ve suçlu duruma düşüyor bunu atan artık canına tak etmişti sahte hesap açmış öyle atmis
zynpncr Mom06 yollayana da kızdım aslında keşke farklı bir şekilde öğrenmemi sağlasaydı. Direk ses kayıtlarını yollaması çok üzdü beni Esracim
Mom06 zynpncr valla yollayandan Allah razı olsun eşinde arkandaysa ben olsam bdaha asla görüşmezdim pislik insanlar ne istiyolar bu gelinlerden elin kızını alıp böyle pislik yapıyolar
serenaysimsek zynpncr Valla böylelerini Allah ıslah etsin canım dediğin kadar mikroplarmış. İyi demişsin eşine bundan sonra onların yüzüne bakılacak hali kalmamış zaten😒
zynpncr serenaysimsek görmek istemiyorum yemin ederim sesini bile duymak istemiyorum. Aileme dedikleri şeyleri dinlerken midem kaldırmadı
ZeynepAdam zynpncr bi arastirin davayi acin bence ne olursa olsun hakkinizi arayin. Siz gorusmeyin o.pislik herifle ben asla gorusmezdim.
deletedmom775 zynpncr belli ki bu ilk kez olan bişey değil bu belli bir süre konuşulmuş ki atan kişi dayanamayıp ses kaydı almış bence görüşmeyin bir daha eşiniz arkanızdaysa başka şehre gidin yeni bir düzen kurun👍
Deletedmom47 zynpncr Ortaya çıkmış ya yaptıkları mühim olan o gerisi teferruat .İçinden geçenleride söylemişsin bırak kendi çöplerinde boğulsunlar .Yalnız sana atan kim etkin felan varmı o mu acaba ay çok merak eder insan 😇
Rubab_Mommy Deletedmom47 Yok estagfurullah ya ne rezil olmasi.Hayir devlet buyukleri nereye bakiyo.?Nedir bu ya.Şimdi burda bi yoruma denk geldim et yemeyin olmezsiniz demişler.Inanamadimmm ya şok oldum resmen.Oyle cok yabancida degilim Azerbaycanliyim kardeşiz♥️
AsyazeynebinAnnesi Allah o Kayinbabanida Kaynanida islah etsin... Şu mubarek ramazan ayinda ne istiyorlar Gelinlerden anlamiyorum laf sokunca ellerine ne geçiyor , bizim kalbimizi kırınca mutlu mu oluyorlar... Eger eşin yanindaysa Hic konusma
Arsem zynpncr yazık kuzum sana yazık küçük görmüş ezmeye çalışmışlar köpek olsunlar sana kadir kıymet bilmezler ezdirme kendini sivri dilli ol terbiyesiz ol gerekirse
zynpncr Arsem bundan sonra asla susmayacağım zaten. Bu zamana kadar çok susmuşum ki böyle konulabiliyorlar canım. Şuan 22 yaşındayım bir evladım var. Önceki ben değilim hesabını verecekler
bebisimbenm zynpncr biz de eşimle severek evlendik ogretmenim aslinda mezun oldugim yil iyi puan almama ragmen esim icin tercih yapmadim kayinbabam esimi aradi herkes çalışan kiz aldi sen boş-beleş biriyle evlendin sonra tlf sesini acik oldugunu fark edince şaka yaptim bilmem ne.... gecen gunde aramis bana seni hic birimiz begenmeduk oglumuz istedi diyor aklınca şaka yapıyor yani dedim siz begenmeseniz de olur guzellige bu kadar onem veren insanlar rezillik sonu olurr kaldi ki gayet beğenilen guzel bir bayanim.. velhasil arada gorusuruyorz ama tınlamıyorum hicbir soylediklerini onlarin çünkü eşim bana her zaman her yerde cok deger veriyor el üstünde tutuyor onlarda ağzını açamıyor.. takma derim eşini al ve içinden sıyrıl onların ben cok uzaktayım ondan kafam cok rahat
zynpncr bebisimbenm Allah kahretsin onları da çekemediklerinden canım hep. Eşlerimizle aramız bozulsa inan göbek atarlar
Purple zynpncr git sikayetci ol elinde ispatinda var boyle insanlar kendileri seviyesizdir seni cekemezler bnim kaynangilde oyle sevmezler beni hep huzrsuz ederler elimde boyle bsey olsa gdip sikayet edecm anlamiyorm su gelinleri sevdenizde huzur olsa
Damlaymz zynpncr devlet değil adalet☺️ güzelce bir mahkeme açılır hakaretin boyutuna göre maddi ceza veya hapis cezası istenir. Derslerini almış olurlar
zynpncr @Aslii123 Birannebirogul eşim onlara ayrı bana ayrı konuşuyor biliyorum. Yanımda konuşmadı dün dışarı çıktı. Sordum diyor baba böyle mi dedin diye. Dedim ki bir de sen özür dileseydin usluba bak dedim. Hesap soramaz canım yarın yine unutulacak onların yaptığı
ArYa19 zynpncr bu kadar kolay mı senin baban onun için o şekilde konuşsa sen böyle desen ne hissederdi acaba? Arkadaşların dediği gibi şikayetçi ol o adamdan birdaha da yüzlerine bakma eşin çok istiyorsa gitsin görüşsün
Mom06 zynpncr ben böyle bsi yasasaydım eğer biri gelip kayınbaban arkandan bunu bunu diyo dese inanmam düşmanıdır derim kıskanıyodur derim onlarda inkar eder zaten en iyi seklde kanıtlamış