Dün instagramdan bir fake hesap bana kayınbabanın benim hakkımda konuştuklarını ses kaydına alıp attı. O kadar iğrenç şeyler söylemiş ki ağlaya ağlaya bir hal oldum. Yok işte benden önce başka kız beğenmişler aslında kaynanam da çok beğenmiş kızı. Aileme küfürler hakaretler etmiş, sıkıntılarımızı keyif alarak anlatmış. Yok işte ben görümceme kurban olacakmışım. Ben başka şehirden taşındım onların şehrine, demiş ki kaloriferli ev mi tutacam kurban olsun gelirse otursun evimin altında. Evinin altı da gece kondudan beter. (Sanki ben babamın evinde görmedim, kurban ettiği şeye bak seviyesiz aç kopekler) kendime gelemiyorum kızlar. Kaynanamı aradım bu ne rezalet dedim siz benden ne istiyorsunuz dedim. Yalandır öyle bişey yoktur kumpas kurmuş biri bize diyor. Ya dedim siz kimsiniz de devlet adamı falan mısınız sesiyle mi oynayacaklar napacaklar dedim. Bariz bi şekilde atıp tutmuş arkamdan dedim. İnanmıyorum ben dedi, ben inanıyorum beni hiç sevmediniz dedim sen de her fırsatta bana laf soktun dedim( annem sözde biz eşimle nişanlıyken kaynanamı arayıp sürekli gelin düğün yapalım demiş yalancılar. Anneme sordum yeminler etti yalan kızım sen evde mi kalmıştın sanki dedi.) 17 yaşımda eşimle nişanlandım 18 de evlendim. Üstelik üniversite öğrencisiyim güzel bir okulum var. Eşimden kaç kere ayrılmaya kalktım bu mikroplar yüzünden nişanlıyken beni bırakmadı ağladı kapımda günlerce. Bunlar da yok ben eşime büyü yapmışım da bilmem ne. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşime beni bu şehirden götür dedim zaten Üniversiteyi istanbulda tamamlamak istiyordum. Bu ay gidelim dedim nefret ediyorum hiç birini görmek istemiyorum. Kusura bakmayın biraz uzun oldu daha o kadar anlatmak istediğim şey var ki