Sultanisill Benim kızım 11 aylık 9 kilo ayına göre zayifmis nasıl kilo aldırır iştahsız kizlar sizlerin bebisler kaç yaşında kaç kilo
Ceylanmelis Sultanisill 18 aylık 10 buçuk kilo zoraki yediriyoruz yediğinide maşallah bir dakika totosunun üstüne oturmadığı için yakıyor hemen 😂😂 artık sinirlerim bozuldu sadece makarna istiyor ne yapsak yemiyor ben kafayı yedim onun yerine 😂
Sltn01 Sultanisill 10 ay 18 günlük 10 kilo ama diş çıkardığı için çok iştahı yok zorla yiyor. Ama zayıf değil siznkşde iyi gayet kilosu
Sultanisill Sltn01 İlk çocuk olunca tedirginlik oldu bende doktora da gittik iyi dedi çok şükür diş çıkıyormuş sanırım ondan olabilir dedi iştahsız bizimkide
alyn Sultanisill 13 aylık 9600 3 gündür hiç hiç bir şey yemiyor 😢😢 çok üzlüyorum ve yoruluyorum peşimde koşup yedirmeye çalışmaktan ah o kadar uğraşa yese
Sultanisill alyn Bizimkide yemiyor peşinde koşuyorum onu yemedi diye gidip değiştirip hemen başka şeyler yapıyorum ek gıda olarak neler veriyorsunuz
drn5410 Sultanisill kiloya takılmayın önemli olan sağlığı ve kemik gelişimi her bebek bir olacak diye bir şey yok. 14 aylığız 9 kg gelmeyiz ama çok şükür sağlıklı ve neşeli benim için önemli olanda bu ☺️
SinemB Sultanisill 13 aylık 8 kilo oğlum bu zamana kadar iştaj 0 zor günler yaşadık yeni yeni yemeye başladı tabi kilo alımı olmuyor