Habibe08 Gaz yapmayan ve kilo aliran mama onerirmisiniz aptamil kullaniyorum ama cok gaz yapiyo degistirmek istiyorum hangisini almaliyim??
Albertosss Habibe08 hipp / golden goat çok memnunum gaz kabızlık sorunları yaşamadım üç saatte bir 120 cc içiyor kızım
Mirac_21032019 Habibe08 herkeste ayni olmuyo mama malesef biz evolvia bebelac nutrikonfor kullandik kabizdan mahvoldu cocgum aptamil kullaniyorum simdi kakasida duzeldi gaz sorunuda yok ama sizde gaz yapmis aptamil yani bizim onermrmizle olmuyo malesef her bebekte ayni etki olmuyo
Sibelbyl Habibe08 sakın Sma almayın hiç tavsiye etmem heleki bebeğiniz küçükse bizde aptamil kullanıyoruz evet gaz yapıyor ama maşallah kilo alımı güzel ☺️Aptamilde sonra Evolvıa kullanıcam bi çok mamayı kullandım Humana Sma gibi Sma hiç tavsiye etmem
Emzikliana Habibe08 ben hippten daha fazla memnun kaldım 😌Ama aldığımız eczanede hipp olmadığı için evolvia almış oldum .İkisi de gayet güzel kilo aldirici içerikleri de güzel .
Habibe08 asocialmom dedigi mama zaten bi tane hipp mamanin golden goat olanindan diyo bide combiotic var ondan
Tuba444 Habibe08 yanlış biliyosunuz düzeltmek isterken sizde yanlış söylüyormuş hip ayrı bi marka golden goat ayrı ayrıca golden goat keçi sütlü bi mama
Habibe08 Mirac_21032019 aptamil gaz yapiyo benim oglumda surekli gaz cikarmak icin sıkılıyo kabizligi yok ama gaz var
Habibe08 Sibelbyl sma neden tavsiye etmiyosunuz bende bi evolviayi denicem ondan sikayetci olan pek yok aptamil de niyeyse bana biseyleri zararliymis gibi geliyo
Sevgi1812 Golden goat ile başladık çok gaz yaptı bizde, sma ile devam ediyoruz çok memnunum hiç gaz yapmıyor 👍
deletedmom775 Habibe08 benim kıxım da sma yı yemedi tadına bende baktım kötü gerçekten birde garip bir koku var 7 tane mama değiştim kızım 1 buçuk ay kabızlık yaşadı tekrar paramiliter döndük çok memnunum