asocialmom Kızım 1 haftadır gündüzleri biberonu istemiyor mama değiştirdim yine olmadı ağzında bekletiyor biberonu meme zaten hiç almadı uğraştım yine olmuyo 3, 4saatte bir 30 cc zar zor bitiriyor napcam bilmiyorum
dalincik asocialmom benim bebegimde meme reddiden dolayi emmeyi birakti biberonla icti sagdigim sutu,sonra uyanikken biberonla icmemeye basladi 2 aydirda boyle.artik ayagimda sallayip uykuya dalinca veriyorum biberomu oyle iciriyorum.sizi anliyorum inanim cok zor valla ben bikmis durumdayim oglum suan 4.5 aylik
Incitanesi6835 asocialmom canim benimkide istahsiz bir bebeksi anne sutu alıyor emmesi.azdi biberon emzik ögerek alıyordu simdi 4.5.aylik hic almiyo gece uykuda emiyo ama onun disinda gunduz cok.nadir bende eklediği zman siranga ile veriyorum eskiden 30 veriyosun her hafta 5 cc fazlalasdirdim suan 60 uç öğün veriyorum az emerse artik ek.gidaya kadar böyle devam insallh ek gidada sorun yasamam
Cansuu1 asocialmom ben suan o durumdayım bu 4.mamamız ve üçüncü biberon.. Sanırım dişten dolayı yapıyorlae henuz hiç cıkmadı. Önceden 90cc mama içiyordu 3saatte şimdi 30ancaa
dalincik asocialmom gunduz uyuyorken almiyor mu biberonu..uyanikken icmemesi cok kotu ya biktim artikk bu durumdan 16 aylikda kizimda var cok bunaldim hangisine bakcagimi sasirdim..
Ahsen123 asocialmom sabır kendi üstümü bebeğn üstünü değiştrmekren halıyı koltuğu silmekten giç bişey yapamıyorm
Sarelle Bizde meme reddi yaşıyoruz bitmiş durumdayım. Memeye gelince çıldırıyo deli gibi ağlıyo zar zor şekilden şekile girerek emziriyorum bırakacak diye çok korkuyorum yok mu bu durumun bı çaresi gerçekten ne kadar yorucu bı donemmis 3 ay 9 günlüğüz nerdeyse bir aydır böyle son günlerde daha da arttı ağlamaları 😥
Maria123 Sarelle bizde sizin gibiyiz forumdaki meme redlerinin hepsini okudum . Genellikle hepsi 3 aylıkken baslamis. Bizimki idrar yolu enfeksiyonu çıktı . Ondan kaynaklı sanirim . Sizde bir gidip baktirin
Yagizmomms Sarelle 4. Aya kdar benimkide yaptı meme reddi. Iskence gibi ama ben asla mama vermedim emeceksin dedim 😅 hep uykudan uyanınca ve ya ayagmda azck sallayp mayisinca verdim emdi öyle. Şimdi düzeldi çok şükür. Ne zman versem emiyor.
asocialmom Ahsen123 aynen hiç bi iş yapamıyorum misafir gelecek diy ile korkuyorum tam uyudu diyorum acıkıp ağlıyor ama doyurmuyor karnını
Sarelle Maria123 bizde bugün baktırdik bizde de idrar yolu enfeksiyonu çıktı bi tane şurup verdi onu kullanicaz bakalım inşallah geçer gerçekten emmemesi çok zor biseymis Allah yardım etsin hepimize
Maria123 Sarelle aynen öyle bir tane şurup verdi bizede . Bir hafta sonrada kontrol. İnşallah geçer. En kısa zamanda.sizdede uykulu iken. Çığlık atiyormu yada inliyor mu.
Sarelle Maria123 çığlık değil ama inleme oluyo ya ondan mı oluyo acaba canı mi acıyor 😥 inşallah meme reddi bu yüzdendir de bari geçince düzelir :(