Ahmetefeygmr Melekannem özellikle mevsim geçişlerinde öksürük ve hırıltılı oluyor toz rüzgar çok etkiliyor
MervElizan Cansuu1 Ventolin bende kullanmıştım ilaçtan etkili olmuştu buhar vermek faydasını görmüştüm
Emin_ep Cansuu1 canım biz hastahanede yaptığımız oluyor fakat bebegın küçük zamanın evde çoktur evladın sonuçta 15 er dakıkayla ver
Miranim Cansuu1 Bizde bronsitten dolayı günde 4 kere yarım ventolin 2 ml serum fizyolojik le karstrp veriyordum bebegime cok iyi geldi
Kubrabasar Cansuu1 evet kullandım cnm tereddüt etme kullan zaten kullandıkça balgam atıp rahatladıgını görürsün
Cemirim Cansuu1 ben yıllardır kullanıyorum hem şurup hem modül olarak kullaniyorum o saydığın tüm suruplarina kullandık ventolin 3 gun günde 3 defa olarak kullaniyorum guzel bi suruptur boronslari açıyor
FeriDeniz Cansuu1 ventolini doktorun söylediği miktarda döküp serum fizyolojik ile karıştırıp öyle veriyorduk havayla.
[silindi] Kutu açıldıktan sonra 28 günlük süresi var. Ambalajını dikkatli okuyun öyle bazıları arada veriyorum yazmış o yüzden dedim.
[silindi] Cansuu1 ventolin şurup degıl mi canım. Onu bebegıne verdıkten sonra 28 gunluk suresı var çöpe atacaksn yani sakın daha sonrasında kullanma. Cok guclu bır ılac hemen iyileştiriyor biz de kullandık