Cansuu1 kbr06 sabah ıkısını bır karıstırsam ventolın ve budecortu olur mu sonra kı saatler ventolın ve seeum verıyorum
Emin_ep Cansuu1 canım biz hastahanede yaptığımız oluyor fakat bebegın küçük zamanın evde çoktur evladın sonuçta 15 er dakıkayla ver
Gulnuraraserol Cansuu1 oğlum bronşit olmuştu ona kullandık 4 gün sonra kesti doktorumuz balgam attı baya havadan sonra
Minikprensannesi kbr06 vala hiç kullanmanızı önermem yan etkileri çok fazla bizde titreme yaptı çocugun ayagı baya baya titriyordu biz korktuk nöbet tarzındaydı beyın emarı falan cekıldı üni hastanesıne gıttık ventolının böyle etkılerı var
kbr06 Minikprensannesi biz mecburen kullanıyoruz ciğerimizin 2 lobu alındı sıkışması oluyor büyümüş olsa yüzme ve spora yönlendireceğim ciğeri gelişsin diye şimdi sıkışınca acile gitsek orasıda ventolin veriyor
Ahmetefeygmr Melekannem özellikle mevsim geçişlerinde öksürük ve hırıltılı oluyor toz rüzgar çok etkiliyor
MervElizan Cansuu1 Ventolin bende kullanmıştım ilaçtan etkili olmuştu buhar vermek faydasını görmüştüm
Miranim Cansuu1 Bizde bronsitten dolayı günde 4 kere yarım ventolin 2 ml serum fizyolojik le karstrp veriyordum bebegime cok iyi geldi
Kubrabasar Cansuu1 evet kullandım cnm tereddüt etme kullan zaten kullandıkça balgam atıp rahatladıgını görürsün