Bilmukabele Pasaben Daha eşime söylemeden sizlere yazıyorum Hiiiii ne güzel bir ayrıcalık bu 😍 Ay ne bileyim. Kendimi özel hissettim yahu 😎 Sağlıkla gelsin bebeğin 🥰🎈
KahveliAnnee Alminazli ayy bende çok korkuyorum çok kanama olmuştum baya bi geldi lohusaliktan hemen sonra sonrası ilişki hiç yaşamadık ama adet olmuyorum hamilemiyim acaba yaa
Alminazli KahveliAnnee Benim bebegim 13 aylık dogumdan sonra ilk adetimi tam 1 yaşına girmesine 1 gün kala oldum hala olmadim 10 gün geciktim sen degil de ben olabilirim geri cekilmeyle de korunuyoruz korumaz ama iste
iki_prenses_annesi201 Pasaben hayrlı olsn cnm bence zmnlaması iyi diye düşnyrm daha erkn hamile kalanlar var 😊bnm gbi 😔
Pasaben iki_prenses_annesi201 Rabbim hayirlisiyla kucağınıza almayı nasip etsin Doğumum çok zordu birahane cocuk yapmam diyordum😔
iki_prenses_annesi201 Pasaben Amin cnm inşAllah 🤲🤲 Hayrlısıyla sennde kucgna almanı nasip etsin inşAllah 🤲 Belki bu sefer kolay olr doğm.. Allah koly doğm nasip etsn.. Ben sezryn olmştm açılmam olmynca buda sezryn olck artk hyrlısı olsn
KahveliAnnee Alminazli bizde geri çekilme oldu ama ondan sonra 5 gün kesintisiz çok fazla kanama oldum şuan 3 aylığız tereddüte girdim ama değilim sanki belirti hemen olmuştu kizimda