Adalet-34 Pasaben hayırlısı olaun insallah kazasız belasız saglıcakla alın bebeginizi kucagınıza bende kendimden şüphe duyuyorum yarın hemen test yapmam lazım
iki_prenses_annesi201 Pasaben hayrlı olsn cnm bence zmnlaması iyi diye düşnyrm daha erkn hamile kalanlar var 😊bnm gbi 😔
Pasaben Adalet-34 amin inşallah Allah razı olsun bende şüphelendim test yaptım çıktı hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Hep_mi_uykusuz Bet kucuk bi kutuya testi veya patik falan bisey koyup yada abi oluyorum yazip ogluna verip babasina goturmesini isteyebilirsin mesela ben nasip olursa 2.de oyle dusunuyorum
Pasaben Hep_mi_uykusuz ilk söylediğiniz aynısını oğluma hamileyken yaptım ama ikincisi mutlaka yapıcam
Alminazli Ben de kac gündür zor kalkiyorum yataktan sağ kasigimda agri var yürüdüğümde bile ağrıyo en son kızıma hamileyken böyle olmuştum korkuyorum test bile yapmaya
Pasaben Alminazli ya bencede emzirirdigim halde goguslerim çok hasaslaşti Bende korkarak test yaptım ama nasipte öteye gidilmez
KahveliAnnee Alminazli ayy bende çok korkuyorum çok kanama olmuştum baya bi geldi lohusaliktan hemen sonra sonrası ilişki hiç yaşamadık ama adet olmuyorum hamilemiyim acaba yaa