Ebraryz Bursa1628 hayır mama sandalyesinde oturtabiliyor mesela yerde desteksiz oturamıyordu suan oturuyor bazen yerden bişey almak istediğinde yamulabiliyor :D
Duygusuz Bursa1628 6 ay 25 günlük bebegim dediginiz gibi oturmuyor öne egilşyor benimkinin boyu biraz uzun ona baglı yorum bunu ama bizimki 1 ay kadar önce kendi dönüyordu artık dönmeyi de bıraktı dönmüyor emekleme falan zaten hiç yok canım sıkılıyor cok
Bentabijii 6 ay 15 günlük destekli oturuyor ama kendini kaydırıyor bir süre sonra desteksiz oturamıyor sağa sola düşüyor ama emekleme çalışmaları başladı bir iki gidiyor sonra kendini yere bırakıyor.Ama benim kızım zayıf belki ondan aktif 7400 kg
Gocicim Bursa1628 az kalmis bence oturmasina zaten biraz ters gitmis emekleme sekli o onun galiba donerek gezme :) cok tatli yaa :)) ama onune de yastik koyun oturur bence oyuncak koyun ole yavas yavas alisicak :)
Duygusuz Bursa1628 inanın suan bilmiyoeum 6 ay asısına ölcğlmğştü en son hemşire persentile göre cok ilerde ama kilosu boyuna göre az demişti zamanla yaparlar her bebek farklıdır ben sık sık yüzüstü koymaya calısıyorum destekli oturtmaya calısıyorum kısa süreli