Gamzesizgamze Hamilelikte ağrının vurduğu yer cinsiyet belirlermiş. Hurafe midir bilmem ama :) gebeliğimin 8.haftası bitti. Kızımda yaşamadığım bel ağrıları yaşıyorum. Bilginiz var mı acaba?
Ebraryz Gamzesizgamze erkek bebeğim hiç sırtıma agrı falan vurmadı doğumdada adet sancısı gibi tabi 737273 katı kasıgım agrıdı
Betim Gamzesizgamze o zamanlarda ☺️Hatta kuyruk sökümü diye bir yer var o zaman öğrendim12-14. Hafta arası da orası ağrıyordu o zaman diyorlardı ananemler kesin oğlun olacak diye 😉inanmam hiç böyle şeylere ama doğru çıktı 😋
Deletedmom78654 Gamzesizgamze 2 kızım var bel ağrısı nedir bilmem. Doğumda bile ablam belime masaj yapıyor napıyorsun diyorsun belim ağrımıyor mu diyor hayır dedim kasıklarım ağrıyor benim . Onun 2 oğlu bar hep beli ağrımış mesela
Gamzesizgamze Betim ben baştan kızımla uğraşırken yanlış hareket mi yaptım acaba dedim ama 3 4 gündür oluyor. Hayırlısı Allahtan inşallah ☺️
birkizannesi_ Belimin ağrısından ağladığımı bilirim hamileyken. Erkeğe benzeyen kızım oldu,hımm demek doğruymuş 😁😁
tugceerva06 Gamzesizgamze yok ya böyle şeyler hep hurafe ne zaman insanlar inanmayı bırakacak merak ediyorum. Hamilelik boyunca hep belim ağrıdı hiç kasık ağrısı çekmedim. Kızım oldu ne alaka yani